Film Mission: Impossible Dead Reckoning dobil prvi dražilnik

Uradni video na YouTubu za film Mission: Impossible Dead Reckoning ima v naslovu zapisano besedo dražilnik, čeprav zadeva v obseg traja kar 2 minuti in pokaže kar nekaj konkretnih scen iz filma. Kakorkoli že, junak filmov Misija nemogoče Ethan Hunt se vrača v novi avanturi, tudi tokrat pa bo njegovo vlogo prevzel Tom Cruise, ki bo julija dopolnil že svoje 60. leto, to pa ga ne preprečuje, da ne bi tekal okoli kot gazela in sodeloval pri spektakularnih kaskaderskih podvigih.

Dead Reckoning napovednik vsebuje vse tisto, kar od filma Misija nemogoče tudi že upravičeno pričakujemo: strelske spopade, veliko uličnih pregonov z avtom in luštno dečvo, ki se rada usede glavnemu junaku v naročje. Tokrat je nekdo v Hollywoodu pogruntal, da je Fičo prava dirkalna beštija in Ethan Hunt ga uporabi za divji beg pred zasledovalci, ki ga bodo zasledovali povsod po svetu.

V Dead Reckoning se vračajo nekatera imena iz prejšnjih filmov. Med stalnimi spremljevalci najdemo Simona Pegga, Vinga Rhamesa in Rebecco Ferguson, tem pa se boste pridružila Vanessa Kirby iz filma Fallout in Henry Czerny, ki se je pri teh filmih pojavil nazadnje leta 1999, ko je odigral Kittridga.

Nova misija Ethana bo tako obilna, da bo razdeljena kar na dva dela in tale napovednik je namenjen prvemu delu, ki ga bomo v kinih gledali šele čez dobro leta – 14. julija 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime