The Lord of the Rings: Gollum prihaja septembra

Po treh letih, odkar je razvijalec Daedalic Entertainment najavil igro The Lord of the Rings: Gollum, smo letos končno dobili datum izida. To je bila ena prvih iger, ki je bila najavljena za naslednjo generacijo konzol, ki je vmes postala tudi trenutna, gre pa tudi za naslov, ki ga nihče ni zares zahteval. Sicer so igre v bogati zgodovini Gospodarja prstanov vedno dobrodošle, a bolj malo jih je, ki so si v tem svetu želeli prevzeti vlogo Golluma.

Daedalic pa pelje svojo vizijo dalje in čeprav o igri še zdaj ne vemo česa res konkretnega, so nam znani vsaj koncepti. Gollum bo mešanica platformske akcije in prikritega smukanja, saj naš junak ne bo ravno mojster pretepanja in se bo moral za preživetje skrivati v sencah in se neopazno izmuzniti mimo nevarnosti, ki bi ga lahko pokončale z enim samim udarcem.

Igra si bo dala tudi opravka z Gollumovo razcepljeno osebnostjo, tako da bomo nekaj časa zlobni in ljubosumni Gollum, spet v enih sekvencah se bomo preobrazili v ubogo dobričino Smeagola. Kako se bo to odražalo skozi igranje spet ni jasno in razvijalec nekam čudno skriva same igralne mehanike igre. Pred kratkim so sicer nekatere spletne strani dobile vpogled v igranje demo verzije, ki pa je pri kritikih pustila mešane vtise.

Se bomo pa v igranju vsaj lahko pozabavali že letos, saj bo The Lord of the Rings: Gollum ena redkih iger, ki ne bo skočila v 2023, ampak jo bomo lahko igrali od 1. septembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime