Epic Games ta teden podarja vse tri BioShocke

Trgovina Epic Games nadaljuje s svojim bogatim obdarovanjem igralcev. Prejšnji teden smo se tako razveselili brezplačnega Borderlandsa 3, zdaj pa je na vrsto prišla trilogija iger BioShock: The Collection.

Vse tri igre znotraj zbirke so vredne posamičnega nakupa, v enem paketu za 0 € pa razmišljanju o prevzemu sploh ni potrebno.

V zbirki se nahaja predelava BioShock Remastered, ki je originalno izšel debelih 15 let nazaj in nas prvič preselil v klavstrofobične hodnike mesta Rapture, ki bi moralo biti mesto prihodnosti največjih umov tedanjega časa, a je šlo hitro vse po zlu in Rapture je postal prizorišče masakra, ki ga naseljujejo ponoreli prebivalci, po hodnikih pa se sprehajajo gorotasi Big Daddyji, ki čuvajo strašljive male sestrice.

Takšno nadgradnjo je prejel tudi BioShock 2, ki je ohranil igralne formule originala in te samo malce nadgradil in se med drugim rešil igranja tečnih mini igric. Paket zaokrožuje BioShock Infinite, ki nas je preselil v mesto sredi oblakov in zgodbo celotne trilogije pripeljal do zanimivega zaključka.

BioShock 2 in Infinite vsebujeta tudi resnično kakovostne DLC-je. Drugi del nam preko dodatka Minerva’s Den predstavi umetno inteligenco znotraj mesteca Rapture, Infinite pa nas preko DLC-jev Burial at Sea zopet vrne v globino morja.

BioShock: The Collection lahko prevzamete preko sledeče povezave in bo na voljo vse do 2. junija. Ponudbo bo takrat zamenjal nov skrivnosten naslov, ki bo verjetno zopet nekaj visokoproračunskega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime