Man Vs Bee – nova komična serija z Rowanom Atkinsonom – dobila prvi napovednik

Rowana Atkinsona vsi seveda poznamo po njegovem slavnem alter egu Mr. Beanu, a tega zmedenega možakarja ima angleški komik vrh glave, zato se je že dolgo nazaj osredotočil na nove izzive. Atkinson bo zdaj prvič stopil na pretočni servis in z Netflixom je sklenil pogodbo za razvoj nove komične serije Man Vs Bee, ki je dobila tudi svoj prvi napovednik.

Zgodba je dokaj preprosta, saj sledimo življenju Trevorja, ki je profesionalni čuvaj hiš. Naletel je na novo stranko, ki mu med svojo odsotnostjo zaupa čuvanje svoje vile, ta pa znotraj vsebuje cel kup dragocenih stvari in ne mine dolgo, da Trevor eno od njih zbije na tla in jo razlomi na dva dela. Trevor namreč naleti na čebelo in ta kar noče zapustiti doma, naš junak pa postaja čedalje bolj jezen in na koncu čebele ne preganja več samo z zvitkom časopisa, ampak od nekje izbeza plamenometalec in z njim zažge celo vilo, zaradi česar mora na koncu tudi pred sodnika.

Koncept je sicer zanimiv in bi bil verjetno zabaven za kakšen kratki skeč. Rowan je takšno šalov bistvu enkrat že ustvaril in sicer ravno v vlogi Mr. Beana, ki na pikniku sredi travnika naredi epsko bitko z nadležno čebelo. A Man Vs Bee ima večje cilje, saj je to serija, ki bo vsebovala kar 10 epizod in ne vemo če bo preganjanje ene čebele lahko preneslo toliko epizod.

Na rezultate ideje nam ne bo treba dolgo čakati, saj se bo serija Man Vs Bee na Netflixu rodila 24. junija, tule pa si lahko nastavite opomnik za gledanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime