Huawei P50 – odlična naprava za igranje iger

PARTNERSKA OBJAVA

Obožujete igranje iger? Potem je to naprava, ki jo morate imeti

Na pametnih telefonih lahko počnemo zelo različne stvari, eno od najbolj zabavnih pa zagotovo predstavljajo mobilne igre. Pri mlajših uporabnikih so pametni telefoni že postali osrednja igričarska platforma, vedno pogosteje pa na njih igrajo igre tudi starejši. Mobilnih iger je danes malo morje in marsikatere od njih so neverjetno atraktivne. Še posebej, če jih igrate na novejših telefonih, kot sta Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket.

Huawei

Odličen vir, kje jih lahko poiščete, je najhitreje rastoča trgovina z aplikacijami na svetu Huawei AppGallery, v kateri boste našli resnično fantastične igre ter številne druge aplikacije logično razporejene v 18 tematskih kategorij. V pomoč pri iskanju pa vam je lahko tudi univerzalni iskalnik Petal Search, ki poleg iger poišče tudi slike, video posnetke, novice in še marsikaj drugega.

Igre so sicer postale najhitreje rastoča in ena najuspešnejših kategorij v trgovini AppGallery. Razvijalci vsebin prek nje z novimi in obstoječimi igrami dosegajo 580 milijonov aktivnih po vsem svetu, od tega 45 milijonov v Evropi. Trgovina AppGallery pa beleži kar 7-odstotno medletno rast.

Nekaj odličnih naslovov, ki vas bodo zagotovo posrkali v svoje virtualne svetove, smo za vaše prve korake izbrali kar mi.

Mythic Legends: Povsem nova strateška igra Mythic Legends izpod rok podjetja Outfit7 prinaša neverjetne akcijske prizore, adrenalina polne bitke za več igralcev, nabor junakov z neverjetnimi močni in bogate nagrade, zato vam med igranjem nikakor ne bo dolgčas. V igri boste gradili elitno vojsko bojevnik in jo vodili v spopade proti drugim igralcem. Pri tem pa ključno vlogo igra strategija z ustrezno izbiro različnih tipov vojščakom in postavitvijo prave formacije.

Asphalt 9: Ljubitelji bencinskih hlapov, hitrih avtomobilov in širokih avtocest se boste najbolje počutili za volanom igre Asphalt 9. Izberite svoj sanjski avto, »sfrizirajte« njegovo mašino in doživite nepojmljivo hitrost na prečudovitih dirkališčih. Pa ne pozabite se privezati!

World of Tanks: Ste od nekdaj želeli postati general? Zdaj imate priložnost. V priljubljeni igri World of Tanks se skobacajte v železni oklepnik in se na raznolikih bojiščih pomerite proti drugim vojskovodjem. Z zmagami si boste prislužili nagrade za nadgrajevanje svojega tanka in kupovanje novih še večjih in močnejših.

Lords Mobile: Vojski boste poveljevali tudi v igri Lords Mobile. Le da v fantazijsko obarvanem svetu z viteškimi junaki, vilinci, škrati in zmaji. Ustvarite nepremagljive formacije, zgradite veličastno kraljestvo in sklenite zavezništva, ki bodo združila svet. Igra združuje igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo ter nudi več načinov.

Game of Thrones Beyond the Wall: Ljubitelji fantazije in zmajev zagotovo poznate tudi serijo knjig in televizijsko serijo Igra prestolov. Zdaj imate priložnost, da se na pustolovščini do železnega prestola pridružite Daenerys, Jonu Snowu, Aryji Stark in Tyrionu Lannisterju. Priskočite jim na pomoč preden pride Nočni kralj in v deželo prinese večno zimo.

Dystopia: Še ena odlična strateška igra je Dystopia – Contest of Heroes. Postavljeni v distopičen New York leta 2065 morate ustvariti lasten imperij z zbiranjem futuristične opreme in boji za ozemlje. Rdeča nit igre, ki je bila v razvoju tri leta, so turnirji, v katerih se med seboj pomerijo igralci iz vsega sveta, da bi dosegli naslov najboljšega. Vsako leto pa se odvije tudi prav poseben turnir, ki ga gosti irski profesionalni borec mešanih borilnih veščin UFC Conor McGregor. Zdaj imate priložnost, da nekdanjemu prvaku pokažete iz kakšnega testa ste narejeni.

Lego Duplo World: Kocke Lego veljajo za najboljšo igračo vseh časov, saj spodbujajo domišljijo in kreativnost. Zdaj pa jih lahko sestavljate tudi v virtualni obliki. Nagrajena mobilna igra Lego Duplo World je z več kot 13 milijoni prenosov priljubljena pri otrocih in njihovih starših, saj je odličen primer uspešnega povezovanja učenja in zabave.

Gardenscapes: Za konec pa še simpatična avantura, v kateri prevzamete vlogo skrbnika posestva Austina in morate povrniti slavo nekoč veličastnim vrtovom. Vaša naloga ni lahka, a ji boste z vztrajnim raziskovanjem in uspešnim reševanjem miselnih zagonetk zagotovo kos. Na voljo je več tisoč edinstvenih stopenj različnih težavnosti, kar bo zagotovo navdušilo vse ljubitelje miselnih iger.

Napravi, ki vas nikoli ne bosta pustili na cedilu

Igre sicer predstavljajo enega največjih tehničnih zalogajev za mobilne naprave, saj so običajno grafično in zvočno naprednejše od drugih aplikacij. Zato so tudi dober pokazatelj zmogljivosti naprave. P50 Pro in P50 Pocket vas pri tem ne bosta pustila na cedilu, saj sta izjemna telefona v vseh pogledih. Od samega dizajna in velikega zaslona, ki je kot nalašč za uživanje v takšnih zabavnih vsebinah, do zmogljivosti procesorja, baterije in nenazadnje tudi kamere.

Ker pa je igranje iger bolj »sedeči« šport, priporočamo, da se vsake toliko vmes tudi pretegnete in razgibate. Pri tem vam bo na pomoč priskočila pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro, ki je pravi pravcati trener na vašem zapestju. »Obvlada« namreč več kot 100 športnih vadb, ima vzdržljivo baterijo, poleg tega pa vam izmeri še srčni utrip, nivo kisika v krvi, stres in kakovost spanca. Glavne »sestavine«, ki jih mora imeti pod nadzorom vsak pravi igričar!

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več