V sodelovanju z WOOP! Kartingom pripravljamo karting turnir in to z bogatimi nagradami!

Bencin je te dni drag kot žefran, tako da se je najbolje po cestah peljati s čimbolj varčno vožnjo in tako prihraniti dragoceno nafto za čase, ko evro ne bo veljal več nič in bomo trgovali samo še s kanticami bencina.

Vendar pa to ne pomeni, da morate zaradi tega povsem opustiti dirkaške vragolije, saj se lahko zabavamo tudi s pogonskimi agregati na elektriko, ti pa pridejo najbolj do izraza v karting vodah. Ravno v te namene smo se 5. junija ob 10.00 odločili po dolgem predahu od tekmovanj izpeljati povsem nov turnir, ki bo tokrat obarvan dirkaško in bo spočet v navezi z namenskim centrom dirkalne zabave – WOOP! karting.

Tekmovanje bo tokrat malce drugačno od ostalih in po dvoletnem karantenskem počitku bo treba spet stopiti v civilizacijo, natančneje v Ljubljano, kjer se v okolici BTC-ja nahaja tokratno prizorišče tekmovanja.

Najprej vas bomo posadili v vrhunski simulator UVI Racing Simulator V2 Pro, ki bo imel nase navešen volan Logitech G923, na zaslonu pred vami pa se bo izrisovala igra Assetto Corsa, ki jo bo poganjal mišičast PC Legion T5. Trik pri vsemu skupaj je to, da boste vozili digitalni karting in to prav posebni dirkalni stezi, ki bo odražala tisto iz WOOP! Kartinga.

Vsak tekmovalec bo imel za ovinkarjenje po progi na voljo 6 minut, na koncu pa bomo tako dobili razpored osmih najboljših voznikov, ti pa se bodo nato podali v lovljenje ovinkov na resničnih kart formulicah znotraj WOOP! Kartinga. Za tiste, ki bi se radi na vožnjo pripravili predčasno, je proga na voljo na naslednji povezavi, tako da se lahko spravite že danes v trening.

Na koncu se seštejeta časa obeh voženj in tako bomo dobili končni razpored, ki s sabo prinaša tudi bogate nagrade. Razpored teh je sledeč:

1. Lenovo monitor Y25-25, 240Hz + UVI Floormat + UVI stojalo za slušalke + WOOP! kupon
2. Brezžične slušalke Logitech G + Logitech G840 XL + UVI Floormat + UVI stojalo za slušalke + WOOP! kupon
3. Podloga Logitech G640 XL + UVI Floormat + UVI stojalo za slušalke + WOOP! kupon
4. Podloga Logitech G640 XL + WOOP! kupon
5-8. Praktične nagrade + WOOP! kuponi

Kakor vidite, bodo nagrajeni vsi tekmovalci, ki se bodo prebili med prvih osem, zabavali pa se bodo tudi tisti, ki jim dirkanje ravno ne diši. Na dogodku se boste lahko namreč podružili z raznimi zvezdniškimi imeni, kot je denimo znani YouTuber Wortex, oboževalec jeklenih konjičkov Erik Kos in dobitnica kristalne čelade v kartingu Katja Pivk.

Prijave in dodatne informacije vas čakajo na uradni strani dogodka, prijavnice pa lahko oddate do 3. junija.

Za dodatna vprašanja vam je na voljo tudi Discord, kjer lahko pokukate v kanal Woop-SIM.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime