Destroy All Humans! 2 – Reprobed prihaja avgusta

Če kaj založnik THQ Nordic res obvlada, je svojim predelavam natikati res domiselne naslove. S to navado so začeli leta 2019, ko je izšla predelava Darksiders II: Deathinitive Edition, nato pa smo dobili še bisere kot so SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated in Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Dve leti nazaj so predelali tudi igro Destroy All Humans!, kjer glavno vlogo zastopa zlobni sivi vesoljček Crypto, a ta predelava začuda ni prejela neke zabavnega naslova. To pa k sreči ne velja za nadaljevanje, saj bo drugi del ponosno nosil naziv Destroy All Humans! 2 – Reprobed.

Gre za predelavo igre iz leta 2006, Crypto pa bo zopet sejal smrt po celi Zemlji. Čaka nas pet različnih mest, eno od njih nas bo popeljalo celo na Luno. Naša naloga bo seveda povzročanje vsesplošnega kaosa, ki ga bomo lahko povzročili z vihtenjem različnih orožij in čeprav bo Reprobed zvesta predelava izvirnika, nas čaka tudi nekaj novosti. Crypto se bo namreč lahko usedel tudi v svoj leteči krožnik in od tam naredil še več škode, igra pa bo vsebovala tudi večigralsko plat v obliki DLC-ja Clone Carnage.

Ta bo omogočal sodelovalno igranje preko razdeljenega zaslona, štirje igralci pa se bodo lahko povezali na strežnike in tam tekmovali med sabo.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed bo med nas prispel 30. avgusta, THQ Nordic pa ga bo tržil po nižji ceni 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime