Sonic Frontiers se bo dogajal v odprtem svetu in tule je prvi dražilnik

Igričarski junak Sonic je bil v nevarnosti, da pade v totalno pozabo, saj založnik SEGA nikakor ni mogel izgruntati igralne formule, ki bi tega junaka preselil v 3D svet in da bi bil ob tem tudi zabaven za igranje. Pred to pogubo sta ga rešila dva dobra filma, ki sta v blagajne nakapljala dovolj denarcev, da se je SEGA odločila modremu ježu ponuditi še eno priložnost in zdaj bo ta prejel povsem novo avanturo Sonic Frontiers, ki glede na prvi dražilnik najbolj ambiciozna doslej.

Frontiers se bo očitno dogajal v odprtem svetu, raziskovali pa bomo otok Starfall Islands, ki vsebuje sila različne ekosisteme. Nekaj časa bomo brzeli skozi zeleno obarvane pragozde, se nato preselili v puščavo, vsake toliko pa bomo naleteli na širne travnike, ki jih bodo prekinjale skalne pečine in previsi.

Vsa ta okolica bo seveda večino časa zamegljena, saj bo še vedno poudarek na Sonicovi hitrosti, ki ne bo tekal samo po tleh, ampak bo skočil tudi v nebo in se tam drajsal po ogromnih tirih, vse to pa bo počel z namenom nabiranja zlatih obročkov, ki so že dolgi spremljevalec serije. Vmes bomo naleteli tudi na nasprotnike, ki bodo očino robotski in jih bo najlažje odpraviti s hitrim tekanjem in zaletavanjem v njihove občutljive točke.

Videti je zanimivo, a Frontiers s sabo nosi izročilo prejšnjih Sonicovih iger, kar pomeni, da je lahko presneto dobra ali pa obupno zanič.

Na rezultat nam ne bo treba čakati predolgo, saj Sonic Origins izide že 23. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime