Nek norec je preigral vse Assassin’s Creede, brez da bi vmes utrpel kakršnokoli poškodbo

Franšiza iger Assassin’s Creed je od svojega originalnega izida leta 2007 ohranila igralne prvine, bojevanje pa je šlo čez nekaj konkretnih sprememb. V originalih je bilo več poudarka na skrivanju in prikritem odstranjevanju nasprotnikov, v novejši trilogiji pa je pretepanja veliko več, vrhunec tega pa je zadnje izdani naslov Valhalla, ki je v bistvu čistokrvna akcijska igra, kar ni tako čudno, saj glavno vlogo zastopajo krvoločni Vikingi.

Boj je tako postal še bolj kaotičen in čeprav ni ravno težaven kot v kakšnem Dark Soulsu, je tudi veliko bolj nepredvidljiv, saj se glavni junak lahko hitro kam zatakne, pade iz pečine ali pa ga od nekje potepta velika sekira. Smrt je tako stalni spremljevalec teh iger in zato je dosežek igralca z imenom Hayete Bahadori toliko bolj impresiven.

Bahadoriju je namreč uspelo preigrati 12 glavnih iger znotraj Assassin’s Creed franšize in to brez da bi vmes utrpel kakršnekoli poškodbe. Ne samo to, vse to mu je uspelo z igranjem na najtežji možni stopnji, med igranjem pa si je zastavil še dodatne izzive. Glavna naloga je, da igralnemu liku zdravje nikoli ne sme pasti izpod 100 %, izjema pri temu so le skriptirane sekvence, ki se jim ni možno izogniti. Če junaka vmes zadane udarec nasprotnika ali pa morda pade iz previsokega previsa, je igranja konec in treba je iti spet od začetka. Nalaganje shranjenih položajev je prepovedano in vse je treba opraviti v enem šusu.

Bahadorijevo impresivno potovanje skozi igre si lahko ogledate na njegovem uradnem YouTube kanalu, njegov naslednji izziv pa bo serija iger God of War.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime