Serija 1899 dobila prvi dražilnik

Serija Dark velja za eno najbolj misterioznih in kvalitetnih zadev, ki jih lahko najdete na Netflixu. Ustvarjalca Baran bo Odar in Jantje Friese sta imela dovolj poguma, da sta na ta pretočni servis prinesla izjemno zapleteno temačno pripoved, ki je skakala skozi različna časovna obdobja, za povrh pa je bilo vse skupaj posneto v nemškem jeziku. Dark ni bilo lahko priporočiti, saj moraš biti za spremljanje zgodbe vso pozornost nameniti seriji in bolje zate, da vmes ne pogledaš na telefon, saj lahko v hipu zamudiš nek pomemben dogodek, ki te bo pri nadaljnjem podajanju fabule pustil še bolj zmedenega.

A če se ti uspe prebiti skozi vse to si na koncu priča izjemno zanimivim dogodkom, ki se ti bodo še za dolgo vtisnili v spomin. Nič čudnega, da je serija Dark zato razvila izjemno močno skupnost, ki še danes kuje različne teorije glede razpleta dogodkov, ti oboževalci pa so bili pred kratkim nagrajeni s prvim dražilnikom serije 1899, pod katero sta se znova podpisala Baran bo Odar in Jantje Friese.

Zgodba bo sledila skupini evropskih migrantov, ki na krovu ladje čakajo svoj prihod v ZDA, saj naj bi jih tam čakalo lepše življenje, obenem pa bežijo svoji lastni temni preteklosti. A med potovanjem naletijo na še eno ladjo in od tam naprej se jim življenja obrnejo na glavo. Dražilnik nam pričara kup srhljivih scen – ena od teh se zgodi sredi jedilnice, kjer zaradi neznanega razloga vsi naenkrat posrebajo skodelico čaja.

Ena od posebnosti 1899 bo dialekti vseh glavnih junakov. Baran in Jantje sta želela prikazati razdeljenost Evrope in vsaka oseba bo tako veliko bolj izstopala, saj jo bo govorjeni jezik bolj vtisnil v spomin gledalcu. Čeprav je dražilnik narejen v angleščini, to niti približno ne bo edini jezik serije, tako da se pripravite na vklop podnapisov.

Žal 1899 še nima datuma izida, a se ga pričakuje enkrat proti jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime