Dirkalni izziv WOOP! SIM Challenge uspešno za nami in tule so zmagovalci

Pretekli vikend se je znotraj ljubljanskega dirkalnega centra WOOP! Karting odvila prešerna zabava, ki je pod eno streho združila največje navdušence nad preganjanjem ovinkov znotraj kart formulic. Tam ste našli tudi nas, saj se je 5. junija odvil naš dirkalni turnir WOOP! SIM Challenge, ki je na unikatni način združil resnično in virtualno dirkanje v en hudo privlačen paket, ki je najboljšim priskrbel tudi odlične nagrade.

Na turnir se je prijavilo več kot 50 zagretih dirkačev, ki so imeli pred sabo težko nalogo. Najprej so se zapodili skozi virtualni izziv, saj so se usedli v UVI Racing Simulator in odpeljali nekaj krogov znotraj igre Assetto Corsa, ta pa je vsebovala digitalno različico prave proge, ki jo najdemo znotraj WOOP!-a. Čeprav je bila preslikava proge zelo podrobna, so se dirkalni časi vendarle malce razlikovali in nekateri igralci so kasneje ugotovili, da so na digitalni progi za nekaj sekund celo počasnejši od časov, ki so jih dosegali znotraj resničnih ovinkov.

woop

Najboljši vozniki so nato iz simulatorja skočili na pravo progo in po napetih spopadih smo na koncu dobili razvrstitev najboljših tekmovalcev. Te smo razdelili na dva tabora: tiste, ki so stari manj kot 16 let in tiste starejše, oboji pa so domov odnesli bogate nagrade, ki so vključevale Lenovo monitor Y25-25, brezžične slušalke Logitech G, Logitech podlago G840 XL in UVI Floormat, vse to pa smo še začinili s celim kupom bonov, ki jih lahko izkoristite sredi centra zabave WOOP!

TOP TRIJE NAD 16 LET:

🏆 nejc51 – Nejc J.
🥈 S1rocket – Nejc R.
🥉 Pockaj5 – Luka P.  

TOP TRIJE POD 16 LET:

🏆 TIM3Y – Tim G.
🥈 Tabz – Nik P.
🥉 Gladius – Taj V.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo, končno razvrstitev si lahko ogledate na uradni strani. Na naši Facebook strani si lahko ogledate tudi nekaj slik iz dogodka, ki so v objektiv ujele tekmovalce med vožnjo po digitalni in tudi pravi progi.

Poleg druženja in dirkanja so se tekmovalci lahko tudi rokovali z vplivnežem Erikom Kosom, znanim ljubiteljem bencinskih hlapov, ki se je nato tudi zapeljal skozi progo in svojo izkušnjo okronal z zgornjim videom.

Zadovoljni smo tudi mi, saj smo po vseh problemih s koronavirusom končno lahko izpeljali dogodek v živo, kar nam je dalo tudi zagon za organizacijo veliko večjega dogodka, ki ga bomo izpeljali še ta mesec. Več o tem izveste zelo, zelo kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime