Več kot pol leta po izidu Battlefield 2042 končno dobiva 1. sezono

Če morda zadnje pol leta žalostno gledane v svojo zaprašeno kopijo igre Battlefield 2042 in zraven še preklinjate dan, ko ste za njo na dan izida zapravili polnih 60 €, potem se morda obdobje vašega trpljenja končno približuje zaključku. Razvijalec DICE je namreč v vseh teh mesecih igro krpal z raznimi vsebinskimi posodobitvami in popravki, zdaj pa mu je uspelo skupaj spraviti dovolj nove vsebine za splavitev 1. sezone igre, ki bo podnaslovljena Zero Hour.

Ali bo ta dovolj dobra, da bo v igro povrnila vse izgubljene igralce je seveda predmet ugibanj, a glede na napovedi zadeva ne bo tako obsežna, da bi lahko spočela resnično revolucijo igralnih sistemov. Dobra novica je to, da se bo sezonska prepustnica vrtela predvsem okoli kozmetičnih dodatkov, medtem ko bo tisto resnično meso igre dostopno vsakemu igralcu.

Med to meso lahko prištejemo povsem novo mapo Exposure, ki predstavi ogromne gozdnate predele, ki spominjajo na nekaj iz Kanade. Poleg tega bomo lahko s pridnim igranjem odklenili novo specialistko Ewalino Lis, ki preko svojih sposobnosti lahko odkrije sovražna vozila, preko orožja G-84 TGM pa lahko izstreli rakete, ki jih lahko tudi nadzoruje do njihovega eksplozivnega cilja.

Zero Hour s sabo prinaša še dva nova helikopterja RAH-68 Huron in YG-99 Hannibal in tri nova orožja: metalec dimnih granat, samostrel Ghostmaker in puško BSV-M.

In to je v bistvu to? Ni dvoma da so igralci po vsem tem čakanju iz prve večje posodobitve pričakovali veliko več, a tisti, ki še vztrajajo pri igranju bodo veseli vsaj tega, da EA nad projektom ni še popolnoma obupal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime