Layers of Fear naslednje leto dobiva tretji del in tule je prvi napovednik

Razvijalec Bloober Team je v svetu igričarstva znan kot studio, ki je do sedaj spočel nekaj izjemno povprečnih naslovov. Morda njihova najbolj popularna igra je bila The Medium, ki je sicer nosila nekaj zanimivih idej, a razvijalec ni bil dorasel tehničnemu izzivu sprotnemu prikazovanju dveh dimenzij in tudi sama mehanika je bila na koncu premalo izkoriščena.

Pred Mediumom pa je Bloober Team spočel Layers of Fear in njegovo nadaljevanje Layers of Fear 2. Prva igra je bila dokaj zanimiva, saj je prikazovala življenje slikarja, ki je znotraj hiše počasi začel padati v norost. Drugi del je dogajanje preselil na križarko in kritiki so se strinjali, da je nadaljevanje izgubilo nekaj šarma originala in leta 2019 smo bili preprosto že naveličani grozljivk, kjer se samo sprehajamo in vsake toliko ugledamo kakšen “bu!” trenutek.

Vendar pa Bloober Team franšizo še ne namerava spraviti k večnemu počitku. Včeraj so pogumno napovedali tretji del Layers of Fears, ki se bo vrnil k začetkom serije in bo gradil na temeljih prvih dveh iger. Kaj točno to pomeni, Bloober Team ni želel izdati, a povedali so, da jim ni bilo po godu samo predelati prve dve igre, ampak da so našli nov način za podajanje štorije. Ta se bo v Layers of Fears dogajala v različnih obdobjih in dogodki tretjega dela naj bi bolje razložili zgodbo originala.

Layers of Fears izide na začetku 2023 za PC in trenutne konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime