Diablo 4 predstavil Necromancerja in okviren datum izida

Razvijalec Blizzard je razkril še zadnji, peti igralni razred, ki ga bomo našli sredi prihajajoče igre Diablo 4. Nepresenetljivo je to postal Necromancer, ki je stalni spremljevalec te serije od drugega dela dalje in smo ga pogrešili le v čisto prvem delu, nato pa se je pojavil v drugem in tretjem delu, najdemo pa ga tudi v mobilnem odvrtku Immortal.

Blizzard je za razkritje uporabil frajersko vmesno sekvenco, kjer ženska Necromancerka s priročno koso odseka glavo svečenika, ta pa ji nato pride hudo prav za izvajanje njenih čarovnij, ki se bodo vrtele okoli oživljanja okostnjakov in golemov različnih tipov. Skratka, spet si bomo lahko sestavili vojsko nemrtvih in glede na igralni napovednik bo to hudo zanimiv igralni razred.

Spet bomo lahko kombinirali svoj nabor zopet obujenih bojevnikov. Okostnjakov bo več vrst in eni bodo hitrejši za boj od blizu, nekateri pa bodo smrtonostne izstrelke pošiljali izven nevarnosti. Pomembno vlogo bodo igrali tudi golemi, saj bodo tisti tipa Blood ukradli življenjsko energijo nasprotnika in jo podarili Necromancerju, Iron in Bone golema pa bosta spet držala svoje prednosti in šibkosti.

Razvijalec se je v igralnem napovedniku razgovoril tudi glede drugih sistemov igre. Ustvarjanje lika bo bolj podrobno kot kadarkoli prej, igra pa bo naravnost ogromna, saj nas čaka kar 140 različnih ječ, vsaka od njih pa bo vsebovala svoje šefe in zaklade. Ko bomo zaključili kampanjo nas čaka nabiranje nove opreme preko temnic Nightmare Dungeons ter dodatno razvijanje lika preko Paragon stopenj.

Diablo 4 je dobil tudi okviren datum izida. Blizzard pravi, da je že zelo blizu ciljne črte in da ga lahko pričakujemo v 2023, Microsoft pa pravi, da je manj kot leto stran. Registracije za zaprto beto so že na voljo, prijavite pa se lahko preko naslednje povezave. Zanimivo je, da registracija ne omenja konzol Xbox One in PlayStation 4, kar je nekatere pripeljalo do ugibanja, da je bila različica za prejšnjo generacijo konzol preklicana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime