Hollow Knight: Silksong končno pokazal nov napovednik

Hollow Knight: Silksong, težko pričakovano nadaljevanje indie uspešnice iz leta 2017, je po skoraj dveh letih zatišja vendarle prikazala nov igralni napovednik, ki je oboževalcem zagotovo polepšal mesec, a jim je hkrati vnovič zbudil nepotešeno lakoto po nadaljevanju.

Silksong bo gradil na uspešnih temeljih, ki jih je zastavil že original. To pomeni ogromen podzemni svet raznolikih žužkov, ki so lahko prijateljski, a vam bodo največkrat stali na poti in treba se jih bo odkrižati preko bojevanja od blizu ali pa daleč, nova junakinja Hornet, ki smo jo sicer srečali že v prvem delu, pa bo za odpravo nadležnega mrčesa posedovala več naprednih bojevalnih potez.

Poleg pretepanja nas čaka tudi veliko raziskovanja novega podzemnega kraljestva, ki bo, tako kot predhodnik, vsebovalo cel kup večjih in manjših stopenj, stikal, smrtonosnih prepadov, skritih soban in nedolžnih prebivalcev, ki čakajo našo odrešilno tipalko. Grafično se zadeva ne bo kaj preveč razlikovala od originala, kar pa igri ne moremo šteti v minus, saj Hollow Knight vsebuje grafično podobo, ki še dolgo ne bo zastarala.

Vse žal niso dobre novice, saj smo resda prejeli nov napovednik in s tem se je malce pomiril strah, da se je morda razvijalec Team Cherry ujel v razvojni pekel, a žal še vedno ni na spregled datuma izida. Ta bi se moral zgoditi v roku enega leta, saj je Microsoft na včerajšnji konferenci napovedal, da bodo vse prikazane igre izšle v roku 12 mesecev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime