Overwatch 2 prihaja oktobra in bo za igranje povsem brezplačen

Po beta testiranju je razvijalec Blizzard naposled pripravljen svoj dolgoletni projekt Overwatch 2 poriniti v roke končnim kupcem. Le da ti kupci ne bodo obstajali v klasičnem pomenu besede, saj je Overwatch 2 zdaj postal brezplačen naslov, ki mu v igričarskih krogih pravimo F2P, izid pa je napovedan za 4. oktober.

Blizzard je napovednik za izid pospremil z najavo novega heroja, ki bo postala Avstralka z imenom Junker Queen. Zastopala bo vlogo tanka, ki pa bo hudo mobilen, svoje nasprotnike pa bo lahko scvrla preko impresivnega kibernetskega arzenala.

Blizzard pravi, da bo Overwatch 2 precej drugačen od svojega predhodnika in to ne samo zaradi svojega F2P finančnega modela. Igra naj bi ves čas prejemala novo vsebino in bo tako držala zdravo igralno bazo še dolga leta, igralna pa bo na praktično vseh igralnih sistemih, med katere lahko prištejemo tudi konzolo Nintendo Switch. Strežniki bodo deljeni, tako da bodo igralci na različnih platformah igrali med sabo, za vse skupaj pa bo dovolj en račun in igranje boste brez problema selili kamorkoli se vam bo že zahotelo.

Izid v 4. oktobru bo s sabo prinesel samo PvP igralni način, medtem ko je bilo PvE sodelovalno igranje prestavljeno na kasnejši, zaenkrat neznan datum. Blizzard se je za to potezo odločil na račun dejstva, da želijo igralno izkušnjo čim prej dostaviti v roke igralcev in PvE način očitno potrebuje še nekaj kovanja kode, saj vse do sedaj zanj še nismo dobili nobenega igralnega napovednika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime