Redfall, sodelovalna igra, kjer glavne vloge zastopajo vampirji, dobila prvi igralni napovednik

Razvijalec Arkane je znan po svojih igrah kot so Dishonored ter Prey, ti naslovi pa se ponašajo z vrhunsko sestavljenimi enoigralskimi kampanjami, ki med drugim izpostavljajo še neverjetno dobre sestave stopenj. Na žalost pa se nobena od njihovih iger ni prodala preveč dobro, zato se je razvijalec preusmeril v druge žanre. Na ta prehod so nakazali že s svojo igro Deathloop, zdaj pa so sredi kovanja nove sodelovalne igre Redfall, ki največ poudarka daje na igranje s še tremi drugimi, čeprav se naj bi v akcijo lahko podali tudi povsem samostojno.

Redfall se dogaja v idiličnem mestecu, ki pa so ga nenadoma prevzeli vampirji. Zaradi teh je mrknilo sonce, oseka pa je za vedno umaknila morje, kar je vsekakor zanimiv koncept. Skupaj s še tremi junaki se boste tako podali v lov za krvosesi, ki pa bodo trd oreh in pot do njih bo posejana z njihovimi podrepniki, ki jih bo treba odstraniti prisilno. K sreči vsak od naših junakov nosi svoje posebne sposobnosti, ki v sinergiji v dobro uigrani ekipi lahko hitro prinese dobre rezultate.

Prvi igralni napovednik je sicer rahlo “cringe”, saj nastopajoči med igranjem neprestano čebljajo in poskušajo z nekim Marvelovskim dialogom pričarati verno večigralsko izkušnjo, za katero vemo, da ni nikoli tako uigrana. Tudi akcija ni videti nič kaj preveč posebnega in resnično ni videti, da bi Redfall ponudil kaj drugačnega kot je to denimo dostavil Back 4 Blood, s tem da so tule objektivi nalog videti še manj domiselno.

Redfall bi moral iziti že letos, a je bil nato prestavljen v začetek 2023. Točen mesec še vedno ni znan, igra pa bo na voljo samo za PC in konzole Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime