Resident Evil Village dobiva oktobra DLC in tule je prvi napovednik

Zadnje poglavje igričarske serije Resident Evil, tokrat podnaslovljeno Village, si je pri nas prislužilo visoko oceno in že maja lani smo vzklikali po kakšni dodatni vsebini. Založnik Capcom nam je bil več kot pripravljen ustreči, a govorice so takrat pravile, da je imel Village med razvojem kar nekaj težav in razvijalec je ves napor vložil v razvoj končne igre, tako da ob izidu ni imel pripravljene nobene dodatne vsebine.

Po dobrem letu dela pa so naposled vkup spravili dovolj kode, da je pred kamere stopil prvi napovednik za prvi DLC, ki se imenuje The Winter Expansion. Ta bo s sabo prinesel štorijalno razširitev Shadows of Rose, ki bo namesto Ethana v glavno vlogo postavil njegovo hčerko Rose, to pa smo spoznali ob samem zaključku Villaga. Rose je zdaj povsem odrasla in se spopada s posebnimi močmi, ki jih je prinesla katranasta tvorba Megamycete. Rose bo v dodatku očitno stopila v zavest Megamyceta, tako da bo dogajanje postalo malce bolj bizarno in bo mešanica sanj in resničnosti. Obiskali bomo nekaj starih lokacij, igranje pa se bo tokrat preselilo v tretjeosebni pogled.

The Winter Expansion s sabo prinaša še igralni način Mercenaries: Additional Orders, ki nam bo na pot postavil valove nasprotnikov, ki jih bo treba pokončati čimprej. Trik pri temu je, da bomo lahko stopili v vloge nekaterih šefov iz originalne kampanje kot sta denimo Karl Heisenberg in velikanka Lady Dimitrescu, vsak od teh junakov pa bo imel svoje posebne poteze.

Za posladek bomo lahko dobili tudi možnost preigravanja originalne kampanje iz tretjeosebnega pogleda, vse skupaj pa bomo lahko igrali od 28. oktobra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime