Squid Game bo postal pravi resničnosti šov, Netflix trenutno nabira prijave tekmovalcev

Serija Squid Game je lani jeseni prevzela cel svet in nekaj mesecev se je zdelo, da ljudje preprosto ne bodo utihnili o tem korejskem naslovu, ki je kasneje vzpodbudil popularnega YouTuberja Mr. Beasta, da je organiziral čisto svojo različico serije. A kakor je hitro Squid Game prispel, je tudi izginil in zdi se, da je zadeva čez noč praktično izginila iz naše zavesti, k čemur je verjetno pripomogel malce bolj šibek zaključek 1. sezone.

A Netflix na svoj najbolj popularen izdelek v zgodovini ni pozabil in pred kratkim je uradno napovedal 2. sezono serije preko kratkega dražilnika, zdaj pa so presenetili še z najavo povsem novega resničnostnega šova z istim imenom, ki bo nosil veliko podobnosti s prvo sezono, le da na koncu tekmovalce ne bo pričakala smrt. Verjetno.

Resničnostni šov bo nosil ime Squid Game: The Challenge, Netflix pa ga označuje za največjo resničnostno oddajo v zgodovini, saj se bo v njej pomerilo 456 igralcev, zmagovalec pa bo na koncu prejel glavno nagrado v višini 4,56 milijona dolarjev. Snemanje se še ni začelo in trenutno se pobirajo prijave in to iz celega sveta. Če ste pogumni in ste morda mnenja, da se lahko prebijete do glavne nagrade, potem skočite na uradno stran in izpolnite prijavnico, ki med drugim zahteva tudi minuto dolg video, v katerem lahko na hitro pojasnite, zakaj ste ravno vi naslednja resničnostna zvezda.

Netflix se še ni razjasnil, kako točno bo potekalo tekmovanje in kakšne bodo kazni, če bodo te sploh obstajale. Format oddaje je vsekakor zanimiv, še posebej če bodo pred kamere stopili tekmovalci, ki imajo dobre in izstopajoče osebnosti. Nekateri se sicer pridušajo, da je Netflix očitno povsem zgrešil pomen originalne serije, ki je kazala propad med revnimi in bogatuni znotraj Južne Koreje in kako se revni sloj izkorišča za zabavo premožnih.

Ravno zaradi tega so oboževalci postali še bolj skeptični glede druge sezone, ta pa, tako kot Squid Game: The Challenge, še nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime