Halo Infinite naj bi svoj prvi štorijalni DLC dobil šele enkrat v 2025

Razvijalec 343 Industries je imel pred izidom igre Halo Infinite polne žepe obljub glede prihodnosti franšize Halo, saj naj bi bil ravno Infinite peskovnik, v katerega bi v naslednjih desetih letih lahko zlili nepredstavljivo količino vsebine, igra pa bi tako redno dobivala novo vsebino in bi se vedno čutila sveža.

Zdaj pa je jasno, da je razvijalec v žepih skrival tudi dve figi in čeprav je Infinite po letih razvoja in prestavitvah izidov vendarle izšel, je to storil v bolj ubogem stanju. Kampanja je bila pošteno okleščena in se je dogajala v praznem odprtem svetu, 343 Industries pa več kot pol leta po izidu še vedno ni dostavil obljubljenega sodelovalnega načina, ki naj bi prispel enkrat avgusta. Tudi na večigralskem polju jim ne gre ravno dobro, saj je igra po dobrem začetku zaradi pomanjkanja vsebine in ubožnih sezon danes le še bleda senca samega sebe in povprečno dnevno dosega manj kot 10k igralcev.

Nove govorice pravijo, da bo Halo Infinite še nekaj časa v slabem stanju. Vir tokratnih čenč je YouTuber Sean W, ki sicer velja za srednje dober vir informacij, tako da je morda njegove besede treba jemati z malce rezerve. Sean pravi, da bo Infinite sicer dobil novo vsebino za kampanjo, a je ta še v ranih začetkih in naj bi jo dobili šele enkrat v 2025. To so debela tri leta stran, kar je dovolj časa za razvoj praktično popolnoma nove igre, a morda 343 Industries nekaj takega tudi načrtuje, saj Infinite trenutno ni na dobrem glasu in pada iz ene težave v drugo. DLC naj bi bil po velikosti enako obsežen kot originalna kampanja in se naj bi dogajal na povsem novem planetu.

Izid DLC-ja v 2025 se sicer zdi malce smešen, vendar pa je jasno, da pri 343 Industries nekaj ne štima. V nedavni Microsoftovi konferenci Halo praktično ni bil omenjen, kar je hudo bizarno, saj je to eno največjih imen Xbox-a, ki je vedno stalo v centru pozornosti in je pred kratkim zagnalo tudi prvo sezono televizijske serije, ki pa je prav tako bila deležna slabih kritik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime