Jon Snow naj bi dobil povsem svojo serijo

Serija Igra prestolov se je resda zaključila bolj revno in oboževalci so še vedno besni nad 8. sezono, ki bi jo nekateri najraje izbrisali iz spomina. Po spletu so se celo pojavile peticije, ki HBO pozivajo, da zadnjo sezono posname še enkrat in oboževalcem dostavi tisto, kar si tudi zaslužijo.

HBO kaj takšnega nima v načrtih, a se brez dvoma zaveda, da ima pod prsti pomembno franšizo, ki ima za razne zgodbe toliko potenciala kot Vojna zvezd. Trenutno naj bi bilo v izdelavi kar 7 projektov, kamor lahko prištejemo filme, serije in animirane izdelke, pisatelj George R.R. Martin pa je na svojem blogu opozoril, da ni nujno, da bodo vse te zadeve tudi prišle na ekran in znajo biti preklicane med razvojem.

Spletna stran Hollywood Reporter poroča o eni takšni seriji, ki naj bi sledila Jonu Snowu, enemu najbolj znanih pankrtov znotraj Zahodnjega, ki je v zadnji sezoni zapustil civilizacijo in se skupaj z Divježi odpravil onkraj porušenega Zidu. Kar je najbolj zanimivo pri tem projektu pa je dejstvo, da se bo ta serija dogajala po dogodkih iz Igre prestolov. Tako se morda HBO ne bo vseskozi vrtel okoli ene ere, kot je bilo to v primeru Vojne zvezd in Luka Skywalkerja, ampak bomo celo dobili nadaljevanje zgodbe, ki je imela odrezav zaključek, ki je poleg tega pustil cel kup odprtih vprašanj.

Hollywood Reporter je še zapisal, da je igralec Kit Harington že pripravljen ponovno nadeti črno ogrinjalo, a še vedno se čaka, da bo serija tudi uradno odobrena. HBO je v zadnjih mesecih pod novim vodstvom odsekal cel kup predragih projektov, a seveda je franšiza Igra prestolov povsem druga liga in v njo se splača zliti veliko finančne podpore.

Na novo vsebino pa nam medtem ne bo treba več čakati dolgo. 21. avgusta bomo dobili že prve epizode serije Zmajeva hiša, ki nam bo bližje predstavila zgodovino družine Targaryen, George R.R. Martin pa je tik pred tem, da izda svojo novo knjigo The Winds of Winter. Tole zadnje je bila seveda neokusna šala, saj Martin to piše že 11 let in še vedno o njenem izidu ne vemo ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime