Igra Fall Guys je zdaj povsem brezplačna, a je hkrati izginila iz Steama

Kar je bilo pred časom napovedano, se je zdaj tudi zgodilo. Huronsko popularna večigralska igra Fall Guys: Ultimate Knockout je postala povsem brezplačna in si jo lahko zdaj vsak prenese iz trgovine Epic Games. Slednji je namreč kupil razvijalca Mediatonic in njihov presenetljivo popularen naslov spremenil v brezplačnega in tako ima zdaj Epic Games pod roko dva naslova, ki sta popularna predvsem pri mlajših igralcih: Fortnite in Fall Guys.

Slaba stran tega je dejstvo, da je Fall Guys zdaj izginil iz Steama in si ga na tej platformi ni možno več aktivirati. Za že obstoječe lastnike je strah odveč, saj bodo igro še vedno lahko poganjali preko Steama in bodo v bodoče prejemali enake posodobitve kot igralci na Epic Gamesu, a novi igralci bodo morali za svojo zabavo obiskati Epic Games.

Lastniki originalne igre, ki se je prodajala po ceni 20 €, boste za svojo zvestobo nagrajeni z Legacy Packom, ki s sabo prinaša sezonsko prepustnico za 1. sezono, ki se imenuje Free For All. Mediatonic je prehod na brezplačni model pospremil tudi z resetiranjem vseh sezon, tako da gremo na potovanje od začetka, s prvo sezono.

Novoprišleki bodo nad prenovljeno igro vsekakor navdušeni, saj je Fall Guys med svojim obstojem nabral cel kup vsebine, kamor lahko prištejemo nove mape, igralne načine in preoblekice, ki jih lahko nataknemo na svoje smešno hodeče pajace. Dobra novica je tudi to, da je Fall Guys zdaj moč igrati na PC-ju in praktično vseh konzolah, vsi pa lahko med sabo igrajo na istih strežnikih, vse račune pa lahko zvežete v enega in tako svoj napredek sinhronizirate preko različnih naprav.

Naval na novo brezplačno verzijo je bil konkreten in Fall Guys je imel na začetku kar nekaj težav s strežniki, ki jih razvijalec počasi odpravlja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime