Tiny Tina’s Wonderlands prispe jutri na Steam

Če imate radi franšizo Borderlands, a ne prenesete trgovine Epic Games, potem so pred vami lepši časi. Tiny Tina’s Wonderlands, samostojna igra, ki se dogaja znotraj Borderlands vesolja, se namreč po samo treh mesecih ekskluzivne zavezanosti trgovini Epic Games zdaj seli tudi na Steam.

Prehod se bo zgodil 23. junija, razvijalec Gearbox pa pravi, da bo igra na Steamu nekaj časa prodajana pod nižjo ceno, kakšna pa bo ta bila, zaenkrat še ni znano. Igralci bodo lahko izbirali med nakupom standardne verzije in dražje inačice Chaotic Great Edition, ki poleg osnovne igre v sebi drži še sezonsko prepustnico. Priporočamo nakup standardne verzije, ki smo ji podelili dokaj visoko oceno, vsi naknadno izdani DLC-ji pa so bili eno veliko razočaranje in za svojo ceno ponujajo kriminalno malo vsebine.

Skladno z izidom na Steamu bo igra dobila tudi nov DLC, imenovan Molten Mirrors, ta pa bo s sabo prinesel povsem nov igralni razred The Blightcaller, ki bo preko strupa in raznih urokov sejal kaos po bojišču. Novi igralni razred boste lahko uporabili v kombinaciji z že izbranimi razredi, saj je Tiny Tina’s Wonderlands neke vrste RPG, ki omogoča takšno mešanje igralnih prvin.

Tiny Tina’s Wonderlands je odlična igra, z zares zabavnimi glavnimi in stranskimi nalogami ter odličnim zvočnim podajanjem. Zaplete se edino pri orožjih in občutku streljanja, ki nekako ni na ravni predhodnika Borderlands 3, a ta je spet šepal na področju zgodbe in preveč nadležnih likov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime