World of Warcraft: Dragonflight izide še letos

Razvijalec Blizzard je sicer že nekaj časa nazaj najavil nov dodatek za igro World of Warcraft in igralci so preko vzdušnega napovednika spoznali, da jih bo Dragonflight popeljal na skrivnostno otočje Dragon Isles, tam pa se bomo največ ukvarjali z zmaji. Preko štirih različnih pokrajin Waking Shores, Azure Span, Ohn’ahran Plains in Thaldraszus bomo spoznavali zgodovino teh mogočnih bitij, ki v svetu Azerotha že od samega začetka nosijo pomembno vlogo.

Dragonflight bo s sabo prinesel cel kup sprememb, ki se bodo tikale spremenjenega sistema talentov, spremenjenih poklicev in popolnoma prenovljenega uporabniškega vmesnika, ki bo omogočal enostavno razporejanje posameznih elementov, tako da se nam ne bo več treba toliko zanašati na razne modifikacije iz tretjih strani.

Pomembno vlogo bo igrala tudi povsem nova rasa Dracthyr, ki bodo nekakšni kuščarji, ti pa se bodo lahko kadarkoli prelevili v zmaja in se dvignili v nebo. Vsebovali bodo svojo začetno startno cono, tako da jih boste lahko že od začetka malce bolj intimno spoznali, to pa bo več kot potrebno, saj bodo Dracthyrji vsebovali unikatne napade s svojimi kremplji, za rezervo pa bodo lahko uporabili tudi svoje bruhanje ognja.

Spremenjen bo tudi sistem jezdenja zmajev in zdaj bomo lahko pri šviganju skozi zrak izvajali razne kaskaderske podvige, tako da vse skupaj ne bo samo sestavljeno iz držanje tipke W.

Blizzard je včeraj presneto presenetil z napovedanim datumom izida, saj bo Dragonflight izšel še enkrat v 2022. Bolj natančnega datuma nismo dobili, Dragonflight pa naj bi zaživel enkrat pred 31. decembrom.

Več informacij o igri lahko najdete na uradni strani, prednaročila pa so odprta za tri različne verzije igre: Epic, Heroic in Base Edition. Za osnovni paket boste odšteli 49,99 €, na voljo pa je tudi zbirateljska različica, ki zase zahteva 129,99 €, ta pa vsebuje fizične priboljške kot je mapa in razne figurice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime