Studio, ki je razvil grozljivko Alien: Isolation, pokazal svojo naslednjo igro Hyenas

Razvijalec Creative Assembly je znan predvsem po svoji sagi strategij Total War, 8 let nazaj pa so nas presneto presenetili z izdajo grozljivke Alien: Isolation, ki nas je popeljala v zlata leta Osmega potnika in v to franšizo končno uvrstila izdelek, ki je bil vreden svojega slavnega imena.

Žal pa se zadeva ni dobro prodala in založnik SEGA ni odobril dela na nadaljevanju, ampak je ekipi naložil izdelavo povsem novega naslova. Ta je bil včeraj tudi razkrit pod imenom Hyenas, s predhodno igro tega studia pa si deli samo to, da se dogaja v črninah vesolja.

Gre namreč za (še eno) večigralsko ekipno streljačino, kjer se pet ekip, ki štejejo po tri člane, spopadejo na mapi sredi vesolja, v trudu, da bi izmaknili čim več zakladov. Zgodba namreč pravi, da so se bogati ljudje iz Zemlje preselili na Mars, v orbiti pa so pustili cel kup nabranega bogastva, ki je sedaj cilj naših grabežljivih prstov. Vse skupaj se sliši kot podlaga za battle royale streljačino, a Creative Assembly je zatrdil, da Hyenas to ni.

Igra nosi risano podobo in spominja na nekakšen združek Watch Dogs 2, Fortnita in Saints Rowa. Liki so odštekani in veliko je poudarka na komediji, igranje v breztežnosti pa naj bi popestrilo večigralsko formulo in dostavilo nekaj unikatnega.

Odzivi igralcev nad prikazanim so zaenkrat bolj negativni, saj nekateri Hyenas označujejo za tipični večigralski naslov, ki bo crknil po kakšnem mesecu od izida. Vendar pa za igro stoji kar nekaj talenta, ki nas zna na koncu celo presenetiti.

Razvijalec na uradni strani pobira prijave za igranje alfe, polni izid pa je postavljen v leto 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime