A Plague Tale: Requiem dobil datum izida in nov igralni napovednik

Ne boste verjeli, ampak v 2022 bodo dejansko dobili še eno igro! Da razvijalec najavi izid naslova v 2022 je te dni res prava redkost, saj je večina založnikov svoje največje ponudbe prestavila v 2023, pa še za takrat ni nujno, da jih bomo zares videli na svojem ekranu.

Razvijalec Asobo pa je dokaj prepričan, da bomo njihovo igro A Plague Tale: Requiem igrali še letos. Gre za nadaljevanje igre A Plague Tale: Innocence, ki nas je leta 2019 kar presenetila s svojo kakovostjo, saj je igra združevala prvine dobre zgodbe, skrivalne mehanike in unikatno nevarnost v obliki mase krvoločnih podgan, ki so nas preganjale skozi temačno obdobje srednjega veka.

Asobo je včeraj predstavil 10 minut novega igranja, kjer glavni vlogi zopet zasedata Amicia in Hugo, njuna naloga pa se je zopet izogibati vojakom in se čim bolj neopazno presmukati skozi njihove sovražne vrste. Amicia je tokrat malce bolj izkušena in zato s sabo nosi samostrel, a je kljub novemu oklepu še vedno hudo občutljiva, streliva pa ne bo ravno na pretek. Tako bo pokanje sovragov bolj izjema kot pravilo, vmes pa bo vedno tudi treba biti pozoren na našega varovanca Hugota, ki lahko hitro pade v sovražne roke.

Requiem je grafično videti čudovit, Asobo pa bo podobo olepšal še z ray tracing učinki, poskrbljeno pa bo tudi za implementacijo DLSS tehnologije.

A Plague Tale: Requiem prihaja 18. oktobra na PC, PlayStation 5 in Xbox Series X, lastniki Nintendo Switcha pa si boste lahko privoščili oblačno verzijo igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime