Začela se je poletna Steam razprodaja in tokrat smo dobili celo napovednik

Tako kot vsako leto, smo tudi tokrat v teh vročih junijskih dnevih dobili novo Steamovo razprodajo, ki je znižala cene tisoče naslovom, pri tem pa niso bili izvzeti ne AAA in ne indie igre. Seveda vam bo veliko teh stvari že znanih in nekaj jih zagotovo imate že v knjižnici, a morda ste med letošnjo sušo svoje rezerve že izčrpali in zdaj iščete nekaj novega? V tem primeru si lahko ogledate naših nekaj najbolj izbranih izdelkov, ki jih najdete pod tem stavkom.

Kot rečeno, s tem smo res samo popraskali površino celotne razprodaje, poln seznam pa vas čaka na uradni strani. Letošnja razprodaja je malce drugačna, saj do sedaj sploh nisem vedel, da ima Steam svoj YouTube kanal. No, ima ga in na njem so podelili uraden napovednik razprodaje, ki na kratko oriše nekatere najbolj zanimive znižane igre, Valve pa je pripravil še en napovednik, ki oriše funkcijo nabiranja kart, te pa vam lahko prinesejo razne priboljške, kot so unikatni emotikoni, posebna znižanja ter druge zanimivosti, ki vam lahko popestrijo Steam profil.

Kar težko je gledati, kako v napovedniku uničujejo privlačne strojne izdelke, kot sta VR sistem Valve Index in ročna konzola Steam Deck, a Valve pravi, da ti izdelki niso bili za v prodajo in so bili bržkone hudo okvarjeni in so tako odslužili vsaj en koristen namen. Novost letošnje razprodaje je prav posebna naloga, ki od vas terja iskanje skrivnostnih iger in če odkrijete vse, si boste prislužili prav posebno značko.

Steamova razprodaja se izteče 7. julija, tako da imate časa za brskanje po katalogu več kot preveč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime