Starošolska sovjetska streljačina Hrot dobila svojo 2. epizodo

Razvijalec Spytihněv je zgodaj lani v svet poslal svojo igro Hrot, ta pa bo navdušila predvsem vse tiste, ki sta navdušenec nad starošolskimi streljačinami tipa Quake, še bolj pa boste v igri uživali vsi tisti, ki uživate v atmosferi vzhodnega bloka Evrope iz preteklosti.

Hrot se namreč dogaja znotraj Čehoslovaške, svoje potovanje uničenja pa boste začeli leta 1986, ko se je nekje zgodila katastrofa epskih razsežnosti. Zbudimo se znotraj podzemne železnice v Pragi in hitro si oprtamo prvo puško in se spravimo na morilski pohod, ki bo za glavno nalogo imel zaščito domovine pred napadalci. Vmes boste naleteli tudi na druge pomagalnike pobijanja in srp ter kladivo v tej igri nista samo simbol, ampak povsem dobra uničevalca lobanj.

Kot vidite v igralnem napovedniku, Hrot odlikujejo zanimivo sestavljene stopnje in adrenalinska akcija, ki nikoli ne pojenja. A poudarek ni samo na streljanju, saj je igralna formula vsake toliko razgibana z zadevami kot je pomivanje tal, v nedavno izdani epizodi The Degustation pa na tleh poberemo sovjetsko različico konzole Game & Watch in znotraj igre odigramo mini igrico volka, ki od kokoši pobira jajca.

Hrot je videti impresivno in za izid so načrtovane tri epizode – zadnja od teh se bo imenovala The Gastroscopy. Igra je trenutno še v sistemu Zgodnjega dostopa, a prvi dve epizodi sta povsem igralni in sta, zahvaljujoč Steamovi poletni razprodaji, trenutno znižani za 22 % na 13,09 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime