YouTuber ponuja 5.000 $ nagrade tistemu, ki opravi nemogoči izziv igre Halo 2

Halo igre so ene redkih, ki izkušnjo igranja na višjih težavnostih naredijo zanimivo in pošteno do igralca. Razvijalec Bungie se leta nazaj namreč ni sprijaznil samo s tem, da je sovražnikom nadel več zdravja in jih naredil bolj odporne na poškodbe, ampak so nasprotniki postali bolj agresivni in so med z medsebojnim sodelovanjem prisilili igralca k spremembi taktike. Igranje na Legendary težavnosti je tako unikatna izkušnja in ko jo enkrat uspešno opravite, si lahko zadevo brez problema zapišete v svoj življenjepis med svoje največje dosežke v življenju.

Kakor je zadeva težka, pa jo lahko naredimo še težjo in jo celo spravimo do takšne stopnje, ki jo za igranje naredi nemogočo. V privih Halo igrah namreč lahko za opravljanje kampanje izberemo opcijske izzive, ki nam nato še dodatno otežijo igranje. Ti izzivi se imenujejo lobanje, vsaka od njih pa s sabo prinese dodatno težavnost, kot so denimo bolj smrtonosni in nevidni nasprotniki, manjek uporabniškega vmesnika, nevidno orožje igralca in izklopljeni ščiti, ki si jih lahko povrnemo samo tako, da s fizičnim udarcem počimo sovražnika.

Iz tega je nastal izziv Halo 2 LASO oziroma Halo 2 Legendary All Skulls On. Gre za enega od največjih podvigov v igričarstvu, kjer mora igralec vklopiti vse lobanje, igrati na Legendary težavnosti in kampanjo opraviti brez ene same smrti. Halo 2 je že na normalni stopnji zahtevna igra, ob vseh teh izzivih pa postane praktično nemogoča naloga, še posebej zaradi pogoja, da je treba ob vsaki smrti igranje začeti od začetka.

Tega se zaveda tudi YouTuber Cr1tikal, ki je na svojem kanalu poskušal opraviti LASO izziv, a je hitro spoznal, da od te moke ne bo kruha, saj mu po večih poskusih ni uspelo zaključiti niti prvih dveh sob, kaj šele cele kampanje. Zato je vsem Halo 2 mojstrom postavil unikaten izziv in sicer vsak, ki mu bo poslal dokaz, da je uspešno preigral Halo 2 LASO, bo na svoj račun prejel 5.000 ameriških dolarjev. Tekmovalci morajo celotni izziv streamati preko izbrane platforme in nato shraniti VOD posnetka. Obrazec vas čaka na naslednji povezavi.

Halo 2 LASO je izjemen izziv in Cr1tikal pravi, da je glede na njegove podatke ta izziv do sedaj uspešno zaključil samo igralec Jervalin, ki je zadevo nato tudi naložil na splet. Vendar pa Cr1tikal pravi, da to še vedno ni bil popoln LASO, saj je Jervalin imel vklopljeno lobanjo “Envy”, ta pa igralca naredi nevidnega, namesto da bi imel samo svetilko. Tako da boste za Cr1tikalov izziv morali “Envy” izklopiti, kar seveda naredi še za stopnjo težjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime