Twitch streamer bi vse ženske poslal v kuhinjo, zaradi česar je bil odstranjen iz platforme

Twitch streamer Dimitri “Greekgodx” Antonatos se je pred kratkim zapletel v težave, ki bi se jim moral znati izogniti. Gre namreč za veteranskega streamerja, ki je skozi leta nabral več kot milijon in pol sledilcev, od Twitch kariere pa se je vmes malce poslovil, saj sej želel znebiti odvečnih kilogramov, leta 2020 pa je zopet začel s prenosi.

Včeraj pa se je Greekgodx spustil v bizaren seksističen govor, ki je bil usmerjen predvsem proti ženskam. 29-letnik je vsem ženskim streamerkam, ki bi ga rade povabile na zmenek, zabičal, da bo v tem primeru njihove spletne kariere takoj konec, saj bodo njihove naloge zaobsegale samo še kuhanje, čiščenje in skrb za njegove otroke.

Greekgodx je takšno razmerje označil za skupno sodelovanje in da je to preprosto njegova mantra, ne glede na to, kaj porečejo drugi. Njegov govor je očitno nekatere pošteno razburil in ni dvoma, da so administratorji Twitcha zabeležili cel kup pritožb glede izrečene seksistične vsebine.

Greekgodx je bil malce po zaključka prenosa tudi odstranjen iz platforme. Razlog kazni sicer ni znan, a Greekgodx pravi, da za njo ni bil zaslužen njegov govor, ampak twerkanje, ki ga je izvedel pred kamero in da se bo na platformo vrnil čez 72 ur, ritne plese pa bo prihranil raje za svoj TikTok.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime