Snapchat bo začel ponujati mesečno naročnino

Zakaj bi mesečno plačevali samo za goro pretočnih servisov, če bi lahko enako delali tudi za družabna omrežja? Takšna ideja se je porodila v glavah uradnikov, ki nadzorujejo družabno omrežje Snapchat, plod te ideje pa je nova naročnina Snapchat+, ki bo namenjena tistim najbolj strastnim uporabnikom te platforme.

V zameno za 4 € mesečno boste na začetku sicer prejeli bolj malo in zdi se, da v bistvu Snapchat malce testira vode alternativnih finančnih modelov. Trenutno skoraj ves dobiček dobivajo od oglasov, a v zadnjih časih so padli v malce večjo krizo in za nekaj časa so zaustavili najemanja novih delavcev, vrednost njihovih delnic pa je nekje aprila začela dramatično padati.

Čas je torej za spremembe in Snapchat+ naročniki bodo lahko spremenili ikono na domačem zaslonu telefona, omogočen pa jim bo tudi vpogled vseh tistih, ki so si ponovno ogledali njihov Story. Poleg tega bodo na seznamu prijateljev enega od teh pripeli na vrh, z oznako BFF. To je nekako to in za mesečni izkupiček res ne boste dobili veliko, a kot rečeno je naročnina namenjena največjim privržencem Snapchata.

Zadeva ni na voljo povsod, saj jo je Snapchat najprej omogočil v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, Franciji, Nemčiji, Avstraliji, Novi Zelandiji in Savdski Arabiji, ostale dežele pa naj bi prišle naknadno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime