Epic Games ta teden podarja tri zanimive naslove

Suša večjih naslovov je trenutno kar konkretna, zato je zdaj morda napočil čas, da preizkusite igre, ki jim navadno ne bi dali priložnost. To je dober recept, da odkrijete nekaj povsem novega in kdo ve, morda sproti naletite na povsem nov igralen žanr, ki ga doslej niste obiskali.

In najboljši način za tako raziskovanje je preko brezplačnih iger, trgovina Epic Games pa ta teden podarja kar tri takšne dobrote.

Največji naslov izmed teh je Hood: Outlaws & Legends, ki je za razvoj porabil tudi največ proračuna. Gre za večigralsko srednjeveško obarvan naslov, v katerem se razdelimo po dve ekipi, ki štejeta po štiri člane, nato pa se preko mečev, sulic in lokov spustimo v lov za zakladom, ki ga moramo izpleniti stražarjem, te pa vodi umetna inteligenca. Gre za zanimivo verzijo PvE igranja, kjer lahko seveda tudi pošteno ponagajamo nasprotni ekipi, bitke pa znajo biti presneto krvave. Vaš brezplačni izvod se nahaja na naslednji povezavi.

Brezplačen je tudi Geneforge 1: Mutagen, ki pa vsebuje veliko bolj preprosto grafično podobo. Igranje spremljamo iz izometrične perspektive, v svoji srži pa je tole RPG naslov z dokaj globokimi igralnimi mehanikami, ki ponujajo vrsto pristopov do oblikovanja sveta. Igrate čarodeja, ki pripada kasti Shapers, vaša moč pa je k življenju priklicati zveri in cele vojske, ki jih nato pošljete proti svojim sovražnikom, ki jih kar noče zmanjkati. Vaša kopija vas čaka tule.

Za konec je tule še Iratus: Lord of the Dead, različica igre Darkest Dungeon, le da tule zastopate stran zlobnežev, saj boste zastopali vlogo Iratusa, nekromanta, ki lahko iz tal dvigne vojsko nemrtvih, ki bo nato preprečila nespametnim herojem, da bi vaš brlog zapustili živi. Za igranje skočite semkaj.

Vse tri igre bodo brezplačne do 7. julija, takrat pa jih bosta namestila nova naslova Killing Floor 2 in Ancient Enemy.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime