Stranger of Paradise najavil svoj prvi DLC

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin je bila ena bolj bizarnih iger, ki pa nam je vseeno prirasla k srcu. Gre za nekakšen združek pripovedi iz Final Fantasyja z bolj naprednim bojem iz Dark Souls naslovov, razvijalec Ninja Theory pa je notri začaral še nekaj svojih prijemov iz svojih prejšnjih iger Nioh. Največja prednost osnovne igre je bil zagotovo boj, ki je preko zmedenih vmesnikov ponujal čuda kombinacij, medtem ko je bila zgodba dokaj klišejska, a jo je naprej vlekel protagonist Jack, ki ni imel preveč potrpljenja za čvekanja z raznimi princesami, saj je želel le izničiti svojega glavnega nasprotnika Chaosa.

Stranger of Paradise je včeraj najavil prvi DLC Trials of the Dragon King in to na dokaj nenavaden način. Obiskovalci uradne strani igre so opazili so pri kliku na razširitev naleteli na potegavščino “rickroll”, saj so namesto napovednika gledali v dobro znani spot Never Gonna Give You Up.

Kasneje je bil Rick umaknjen in nadomestil ga je uradni napovednik, ki prikaže nekaj izsečkov bojevanja proti težkim nasprotnikom. Nasproti nam bo stal Bahamut, stari znanec franšize Final Fantasy, pridružil pa se mu bo tudi Warrior of Light, originalni protagonist Final Fantasyja. Poleg pretepanja bo razširitev s sabo prinesla nekaj nove zgodbe in cel kup dodatne opreme, tako da se bo spet treba ustavljati vsako minuto in nase ali naše sopotnike natakniti nove rokavice, ki so za malenkost boljše od prejšnjih.

Trials of the Dragon Knight prihaja 20. julija, igra pa bo nato prejela še dva DLC-ja: Wanderer of the Rift in Different Future. Vse to je na voljo samo preko sezone prepustnice, ki pa v trgovini Epic Games zaenkrat še ni na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime