Apple Watch Series 8 naj bi znal zaznati povišano telesno temperaturo

Pametne ure so dosegle nekakšen tehnološki strop in dokler podjetja Apple, Samsung, Huawei in podobni ne izgruntajo kakšnega hologramskega izrisovanja, večje revolucije pri njih ni za pričakovati. Vendar pa bodo proizvajalci kljub temu vsako leto na trg izvrgli novo verzijo in tudi Apple za to jesen pripravlja že 8. generacijo svoje pametne ure Apple Watch, ta pa bo na sebi skrivala nekaj, česar konkurenca še nima.

Vir govoric je tokrat novinar Mark Gurman iz spletne strani Bloomberg, ta pa je prišel do informacij, da bo nova ura vsebovala senzor temperature telesa. Gurman sicer pravi, da zadeva še ni čisto zagotovo potrjena, saj naj bi morala prestati vse Applove teste kakovosti, ki pa naj bi bili uspešno zaključeni. Senzor temperature sicer ne bo hudo podroben, a naj bi bil dovršen vsaj do te mere, da vam bo ura znala povedati, kdaj je pametno obiskati zdravnika ali pa pogoltniti kakšen Lekadol.

Gurman je sicer še dodal, da kakšnih drugih večjih novosti Apple Watch Series 8 ne bo vseboval. Že dolgo se sicer govori, da naj bi ura znala pomagati tudi sladkornim bolnikom, a ta funkcija naj bi bila še daleč v prihodnosti. Bi pa naj Apple v 8. generaciji vpeljal različico ure, ki bo bolj odporna na udarce in poškodbe, ta pa bi prav prišla vsem tistim bolj ekstremnim športnikom ali ljudem, ki službe opravljajo večja fizična dela.

Apple naj bi novo uro razkril in v prodajo poslal septembra, nekateri pa napovedujejo tudi osvežitev dve leti stare linije ur Apple Watch SE.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime