Ubisoft napovedal The Division igro, ki jo bomo igrali na telefonih

Založnik Ubisoft za svojo prihodnost veliko upov polaga v franšizo The Division. Francozi so tako včeraj najavili, da bo The Division 2 prejel še eno sezonsko prepustnico Year 5, že dolgo nazaj pa so napovedali brezplačno igro The Division Heartland, ki jo bomo lahko igrali na PC-jih in konzolah, a datum izida zaenkrat ni znan.

Brezplačno pa nameravajo ponuditi še en naslov in ta je bil prav tako razkrit včeraj. The Division Resurgence prihaja za Android in iOS sisteme, tako da bomo lahko igranje te franšize končno vzeli tudi na pot in streljanje opravljali na telefonih in tablicah.

Dobili smo tudi kratki napovednik in Resurgence res ne bo izumljal kakšne tople vode, ampak je videti bolj kot nekakšna kopija prvega Divisiona. Spet bomo prevzeli vlogo agenta znotraj organizacije Strategic Homeland Division in ponovno se bomo preganjali po New Yorku, ki je zaradi smrtonosnega virusa postal vojna cona. Tako kot v enici bomo morali zavzemati posamezne ulice in očitno bomo tudi tukaj primorani v nadgrajevanje osnovne baze. Grafična podoba je razumljivo malce slabša, a vseeno bomo gledali v presenetljivo lepe teksture, ki jih v mobilnih igrah sredi odprtega sveta vidimo bolj redko.

Resurgence prihaja enkrat naslednje leto, v 2022 pa se bo moč registrirati za zaprto alfa testiranje. Založnik je včeraj najavil tudi povsem svojo konferenco Ubisoft Forward, v kateri bodo pokazali nekaj svojih največjih prihajajočih naslovov, vse to pa bomo lahko gledali 10. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime