Legendarni igralec Elden Ringa je od založnika prejel darilo v obliki čisto pravega meča

Igra Elden Ring nam ni dostavila samo izvrstne igralne izkušnje, ki bo ob koncu leta skoraj zagotovo požela kup nagrad, ampak tudi enega povsem nepričakovanega heroja. Govorimo namreč o igralcu z vzdevkom Let Me Solo Her, ki se je na igričarski sceni pojavil nenadoma in je do svojega slovesa prišel zgolj zaradi čebljanja skupnosti Elden Ring.

Let Me Solo Her je igralec, ki ga lahko prikličemo na pomoč pred vrati šefinje Malenie, Blade of Miquelle, ki velja za enega najtežjih, če ne celo najtežjega nasprotnika v celi igri. Zaguljena je zaradi enega prav posebnega napada, ki je praktično neizogiben, za povrh pa vsebuje dve fazi, kjer je druga še težja od prve. Malenia že od začetka igralcem povzroča ogromno preglavic in Let Me Solo Her se je odločil, da se ji bo postavil po robu.

Za enigmatičnim herojem, ki je v igri skoraj povsem nag in na sebi nosi samo lonec ter v vsaki roki eno katano, stoji resnična oseba z imenom Klein Tsuboi, ta pa je skupaj z drugimi igralci Malenio posekal več kot 2-tisočkrat, kar je naravnost neverjeten dosežek. To je prepoznal tudi založnik igre, ki je Kleinu domov poslal prav posebno darilo v obliki ogromnega paketa, polnega zbirateljskih dobrot.

Poleg čestitke eleganten paket vsebuje še leseno maketo Malenie, zemljevid in čisto pravi meč, z napisom Rise Tarnished. Klein je zadevo podelil na Twitterju in seveda je nad prejetim povsem navdušen, zapisal pa je, da je Soulsborne igre razvijalca FromSoftware začel igrati z igro Dark Souls 3 in da je skoraj obupal pri Iudexu Gundyru, ki je prvi šef te igre. Na koncu je vztrajal in premagal vse ovire, to pa se mu je zdaj poplačalo v obliki tega unikatnega darila in statusa legende.

Zgodba tega igralca je naravnost čudovita in je lep primer trmaste Soulsborne skupnosti, ki nikoli ne obupa in je zaradi svojega truda vedno nagrajena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime