Amazon pripravlja večjo razprodajo in trenutno podarja naročnino Prime

Tako kot vsako leto bo trgovski gigant Amazon tudi letos pripravil svojo tradicionalno razprodajo Prime Day, ta pa bo potekala dva dni in sicer se bo to letos zgodilo 12. in 13. julija.

Posebnost te razprodaje so res velika znižanja, ki se tičejo praktično vsake kategorije, ki jih Amazon ponuja. In teh je veliko, saj preko Amazona lahko naročimo resnično vse, pa če so to najnovejši tehnološki onegaji, televizorji, tablice, računalniki, kamere, igre ali pa kakšni specifični izdelki tipa elektronski kuhalnik riža.

Trik te razprodaje je to, da je izjemno kratka in da je na voljo samo vsem naročnikom storitve Prime. Ta običajno stane 7,99 € na mesec, a Amazon te dni ponuja brezplačni preizkus, ki traja 30 dni, med tem časom pa boste deležni vseh ugodnosti, ki so na voljo tistim, ki za storitev plačujejo. To pomeni uživanje v zadevah, kot so Prime Gaming, Amazon Music in Prime Reading ter seveda brezplačni poštnini pri vseh izdelkih, ki to storitev ponujajo.

Brezplačni preizkus vam prinese tudi uživanje pretočnega servisa Prime Video. Tu notri najdemo kar nekaj zanimivih serij in filmov, kamor lahko denimo prištejemo Clarkson’s Farm, serijo The Boys in zabavni film Borat: Subsequent Moviefilm.

Zadevo se vsekakor izplača izkoristiti in jo lahko pridobite preko naslednje povezave. Ponudba občasno postane na voljo tudi vsem tistim, ki ste v brezplačnem preizkusu sodelovali že prej, zadevo pa lahko prekličete takoj, ko se na njo naročite in še vedno boste uživali v vseh bonusih, brez da bi bili vmes v strahu, da boste po 30 dneh pozabili naročnino preklicati, nakar vam bo zaračunana standardna naročnina 7,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime