Clerks 3 dobil svoj prvi napovednik

Franšiza Clerks se je začela davnega leta 1994, takrat pa je Kevin Smith spočel črno-beli prvi del, ki je urno pridobil na slovesu, a trajalo je kar 12 let, preden se je Smith odločil posneti nadaljevanje. Tudi v drugem delu je naslovno vlogo nosil Dante, ki bi delal vse drugo kot pa opravljal poklic prodajalca v zapuščeni trgovini, a vsaj dolgčas mu ni nikoli, saj mu družbo vedno dela njegov jezični kolega Randal, pred trgovino pa postajata in droge prodajata Jay in Silent Bob.

Clerks 2 je zdaj že tako star, da se je Randal takrat norčeval iz trilogije filmov Gospodar prstanov, drugi del pa je bil tudi znan po nekaterih kontroverznih izjavah likov, ki v letu 2022 nikakor ne bi bile dobro sprejete. Ravno prav potem, da bomo še letos dobili Clerks 3, ki ga je zopet spisal in režiral Kevin Smith, v naslovnih vlogah pa bomo videli zopet vse stare znance, ki pa so zdaj že kar lepo zakorakali v leta.

Zaplet pravi, da bo Randal doživel bližnje srečanje s smrtjo in preden dokončno izgine iz planeta, se bo preizkusil v snemanju povsem svojega filma, ki bo sledil dogodkom iz njegovega življenja. Prvi napovednik nam pokaže kar nekaj šal, ki brijejo norca iz prvih dveh delov in zopet se bo pred kamerami pojavil Ben Affleck, ki je reden spremljevalec Smithovih filmov, šala pa je zmeraj v temu, da igra samega sebe.

Clerks 3 izide enkrat jeseni, gledali pa ga bomo lahko samo v kinih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime