Fallout serija pokazala prve slike iz lokacije snemanja

Peti del franšize Fallout bo med nas prispel verjetno čez kakšnih 8 let, a še pred tem bomo v okolico post-apokaliptične okolice ZDA stopili v obliki TV serije, ki jo je nekaj časa nazaj napovedal Amazon, zdaj pa je končno tudi napočil čas za dejansko snemanje. Na spletu so se zdaj pojavile prve slike iz lokacije snemanja, ki se bo odvijalo na Staten Islandu v New Yorku, produkcijska ekipa pa se je najprej odločila oživiti trgovino Super Duper Mart.

V igri se je ta trgovina pojavila znotraj Fallouta 4, ta pa se odvija v Bostonu. Televizijska ekipa je očitno lepo ujela tisto zapuščenost, v katero so zavite praktično vse stavbe znotraj Fallout franšize, na parkirišču pa lahko tudi opazimo zarjavele avtomobile, ki so se sicer leta 1950 sijali v vsem svojem blišču, a radiacijska zapuščina atomskih bomb na njih ni pustila ugodnih posledic.

Amazon ima pred sabo težko nalogo, saj Fallout ni čista post-apokaliptična franšiza, saj so te mnogokrat preveč resne, medtem ko se Fallout rad malce pošali in med igranjem boste tako naleteli na nekatere situacije, ki vas bodo na koncu pustile z nasmeški na obrazu. Kako vse to spraviti v televizijsko obliko ve samo Amazon, je pa dobra novica to, da za serijo stoji nekaj prepoznavnih imen. Eno od glavnih vlog bo prevzel Walton Goggins, ta pa bo tokrat igral nemrtvega ghoula in glede na njegovo strukturo obraza, zna biti ta vloga zanj sanjska. Sodelovanje v seriji je nedavno potrdil tudi Kyle MacLachlan, ki se ga spomnimo predvsem iz serije Twin Peaks.

Kdaj bo prva sezona na voljo za ogled še ni znano, a stiskamo pesti, da se bo to zgodilo že enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime