Samsung za avgust pripravlja nov večji dogodek

Samsung tudi za letos pripravlja svojo konferenco Unpacked in ta je včeraj dobila tudi svoj uradni datum. Mobilni gigant je tega napovedal preko Twitterja in sicer preko preproste uganke, kjer si moral črke povezati z barvnimi krogci, to pa je na koncu izvrglo številčno zaporedje “081022”, iz česar naposled lahko izluščimo datum 10. avgust 2022.

Podjetje seveda ni želelo že zdaj izdati, kaj vse nas čaka na konferenci, ki jo bomo lahko spremljali v živo samo preko Samsungove uradne strani in prisotnost novinarjev v živo tudi tokrat ne bo omogočeno. Vendar pa so po spletu že razširile govorice in te prihajajo iz dokaj dobrih virov. Unpacked naj ne bi ponujal večjih presenečenj in na področju telefonov naj bi Samsung predstavil Galaxy Z Fold 4 in Galaxy Z Flip 4 – izdelka z upogljivimi ekrani, ki sta očitno kljub svoji dragi niši našla neko občinstvo, drugače Samsung ne bi izdajal naslednikov. Oba telefona bosta pridobila zgolj nekaj subtilnih nadgradenj, vsi pa upamo, da jima morda vsaj malce pade cena, kar še posebej velja za serijo telefonov Z Fold.

Poleg tega naj bi Samsung napovedal tudi novo serijo pametnih ur Galaxy Watch 5, ki naj bi, tako kot njegov največji tekmec Apple, na trgu ur priskrbel bolj robustno in odporno uro, ta pa naj bi tokrat nosila ime Watch 5 Pro. Pričakujemo tudi razkritje slušalk Galaxy Buds 2 Pro, ki je na spletni strani 9To5Google pokazal prvi 3D model v video obliki.

Kot rečeno, dogodek v živo bomo lahko spremljali samo preko Samsungove uradne strani, 10. avgusta pa se bo prenos začel že ob 15.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime