FIFA 23 bo letos na PC-ju končno dohitela trenutne konzole

Pri športnih igrah je že postala praksa, da z izidom nove generacije konzol dobimo dve verzije igre: eno za prejšnjo generacijo konzol in eno za novo. PC je pri teh prehodih večkrat potegnil ta kratko, saj so kljub običajno večjim strojnim mišicam še vedno bili primorani v poganjanje starejših inačic igre, vse dokler ni založnik končno privolil v predelavo kode naprednejše verzije.

Serija FIFA to počne že dolgo in zadeva se je ponovila tudi pri lanskoletnem naslovu FIFA 22, kjer so se igralci na konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X lahko zabavali v bolj napredni verziji, ki je med drugim vsebovala boljše teksture, hitrejše nalaganje stopenj in napredne animacije HyperMotion, medtem ko je PC igralcem ostala na voljo samo starejša verzija, ki je bila primerljiva s tistimi za konzoli PlayStation 4 in Xbox One.

No, FIFA 23 bo na PC-ju končno zasijala v polnem sijaju in tako se bodo računalničarji zdaj pozabavali v naprednejši grafični podobi in vseh pritiklinah, ki so jih deležni igralci trenutnih konzol. EA je včeraj spočel novi napovednik, ki med drugim pokaže tudi izboljšane animacije HyperMotion 2 ter še bolj podrobno grafično podobo. O kakšnih igralnih elementih napovednik ni razglabljal, je pa EA napovedal, da bodo PC in konzolni igralci lahko igrali en proti drugemu, a samo v načinu 1v1.

FIFA 23 bo vsebovala tudi turnir svetovnega prvenstva v Katarju in ženski turnir svetovnega prvenstva, ki se bo zgodil v Avstraliji in Novi Zelandiji.

FIFA 23 izide 1. oktobra, na Steamu pa bo zanjo treba odšteti 70 €, če pa hočete zadevo dobiti malce ceneje, potem raje skočite na spletno stran EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime