Na splet ušlo nekaj posnetkov in slik predelave The Last of Us Part 1

Razvijalec Naughty Dog bolj slabo pazi na svojo prvo večjo predelavo The Last of Us Part 1, saj so novice o tem projektu med skupnostjo krožile že dolgo, preden je razvijalec končno odprl usta in igro tudi uradno napovedal. Presenečenje ob najavi je bilo tako precej manjše kot pa je bilo sprva zamišljeno, pred kratkim pa se je zgodil nov predčasni izliv informacij.

Nekdo se je namreč očitno dokopal do igre in na splet poslal cel kup posnetkov in slik iz prihajajoče predelave. Zadeva se je najprej pojavila na Redditu, a je bila nato hitro zbrisana, seveda pa so se nato kopije pojavile povsod drugod in večjo zbirko trenutno drži forum Resetera.

Predelava bo seveda nosila močno izboljšano podobo, saj bo narejena v pogonu drugega dela. Nadgradnja resda ni revolucionarna, a to gre na račun dejstva, da se originalna igra iz leta 2013 še danes drži presenetljivo dobro, predelava pa bo vse skupaj samo še dvignila na višjo stopnjo.

Originalni “leaker” je na Redditu zapisal, da predelava očitno ne vsebuje nobenih igralnih sprememb in da je bilo vse usmerjeno zgolj v tehnično optimizacijo. Veselimo se lahko boljših animacij, boljšega 3D zvoka in podpore igralnemu ploščku DualSense. Na voljo bosta tudi dva grafična načina, tako da bomo lahko igro zagnali v ločljivosti 4K pri 40 sličicah na sekundo in pri dinamični ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo.

The Last of Us Part 1 izide 2. septembra 2022, samo za konzolo PlayStation 5, predelava pa bo zaživela tudi na PC-ju, a za zdaj ta še nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime