Film Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves dobil napovednik in ta celo ni zanič

Namizna fantazijska igra Dungeons and Dragons je že trikrat poskušala skočiti v filmske vode in vsi trije poskusi so bili naravnost katastrofalni. Filmi Dungeons & Dragons, Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness in Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God na spletni strani IMDb nosijo oceno manj kot 5.0, kar pomeni, da res niso vredni vašega časa.

Od zadnjega poskusa je minilo že 10 let in Hasbro, ki si zdaj tudi lasti to licenco, je pripravljen na nov film, ta pa bo tokrat nosil ime Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves. Danes smo zanj dobili prvi napovednik in glej ga zlomka, zadeva dejansko ni videti zanič in morda bo ravno Honor Among Thieves prekinil prekletstvo zanič D&D filmov.

Sledili bomo avanturi pisani druščini tatov, ki želijo izmakniti izgubljen zaklad, a med tem naletijo na tolpo zlobnih fantov, ki jim hitro začnejo streči po življenju. Hasbro ni želel razkriti preveč podrobnosti glede zgodbe, je pa napovednik poln slastne akcije in dokaj zabavnih dialogov. Posebni učinki so presenetljivo dobri in veselimo se podrobno poustvarjene favne bogatega D&D izročila, kamor lahko prištejemo zmaje, ogromne pajke in vsaj enega Owlbeara, ki se bo nato pretvoril v druidko.

Film ima tudi bogato zasedbo igralcev. V glavni vlogi se bosta preizkusila Chris Pine, ki bi igral trubadurja in Michelle Rodriguez, ki bo očitno neka bojevnica. Tu je tudi Hugh Grant, ki bo očitno stal na strani zlobnih fantov.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves izide 3. marca 2023 in to samo v kinih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime