Tale igra s čistilnikom je postala neverjetno popularna

V igričarskih vodah za nekatere projekte ni težko napovedati, če bodo nekateri postali presneto popularni ali prodajne uspešnice. To velja predvsem za večje, AAA igre in verjetno se bo z mano vsak strinjal, če že zdaj zapišem, da bo God of War Ragnarok prodal nekaj milijonov kopij in si pri recenzijah zaslužil visoke ocene.

Težje pa je te zadeve napovedati za indie naslove, saj se ti velikokrat zanašajo na bolj nizek oglaševalski proračun in največjo prepoznavnost pridobijo iz ust zadovoljnih igralcev. Sem notri denimo spada nedavna igra PowerWash Simulator, ki je nekaj časa bivala znotraj okovov Zgodnjega dostopa, pred kratkim pa je izšla inačica 1.0.

PowerWash Simulator ne vsebuje kakšnih res naprednih igralnih sistemov, saj se vse vrti okoli držanja visokotlačnega čistilnika, s pomočjo katerega lahko nato očistimo razno umazanijo, ki je lahko blato, nesrečen grafit ali pa nekaj vmes. Igralni posnetki so morda videti dolgočasni, a nekaj čudno sproščajočega je na temu, da neko stvar postopoma očistiš in jo vrneš v polni sijaj, brez da bi vas ob tem nekdo obstreljeval ali pa da bi vas priganjala kakšna ura.

Igra vseeno vsebuje nekaj igralnih elementov, saj lahko na čistilnik dodate razne nastavke in med čiščenjem lahko stojite, pokleknete ali pa ležite. Uspešno čiščenje vam nato prinaša denarce, tako da imate za pridno delo nekaj vzpodbude, ki jo lahko podoživite tudi v večigralstvu.

PowerWash Simulator je na Steamu neverjetno popularen in trenutno nosi oceno “Overwhelmingly Positive”, zase pa zahteva 24,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime