Igra Gotham Knights bo ob izidu prejela strip, ki bo pojasnil smrt Batmana

Mestece Gotham City se bo kmalu spet znašlo v zvrhanem košu težav, a žal mu tokrat na pomoč ne bo mogel priskočiti vedno čuječi Batman, saj se je ta po spletu naključij znašel pod zemljo. Tako pravi zgodba prihajajoče igre Gotham Knights, ki bo v ospredje tokrat porinila Batmanove pomočnike Nightwinga, Batgirl, Robina in Red Hooda, ti pa so zdaj prevzeli štafetno palico pravice.

Razvijalec Warner Bros Montreal je že od začetka povedal, da je v igri Gotham Knights mrtev, a igralci so dvomili v to izjavo in veliko jih je bilo prepričanih, da bo Temni vitez med igranjem vsaj enkrat pokukal iz teme. A razvijalec vztraja, da bo v tej zgodbi Batman čisto zares mrtev, njegovo smrt pa bo pojasnil strip Gilded City, ki bo izšel skladno z igro.

V Gilded City se bo Batman boril z virusom, ta pa pri prebivalcih vzbudi nenavaden bes, zaradi katerega se ljudje začnejo kar pobijati med sabo. Našemu junaku to seveda ni preveč všeč in poda se v lov za glavnim odgovornim in skoraj prepričani smo, da bo to Joker. Namreč tudi tega ne bomo videli v igri Gotham Knigts, tako da bo morda par v stripu odplesal svoj zadnji tango, strip pa naj bi med drugim razložil dogodke junaka Runaway – nekakšnega prednika Batmana, ki je Gotham City ščitil v letu 1880.

Kot rečeno, strip bo izšel skladno z igro in tako ga bomo lahko brali od 25. oktobra dalje. Na ta datum bo izšla prva številka, julija naslednje leto pa bo moč kupiti zbirko, ki bo vsebovala vseh šest stripov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime