World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic dobil datum izida

Blizzard je včeraj napovedal, da se približuje čas, ko se bomo zopet vrnili v, vsaj po mnenju mnogih igralcev, najboljšo razširitev v zgodovini World of Warcrafta, ki se ponaša z imenom Wrath of the Lich King. To se bo zgodilo 26. septembra, Blizzard pa je hkrati pripravil nov krajši napovednik, ki je zabeležil razglasitev končnega datuma.

Wrath of the Lich King nosi pomembno vlogo znotraj zgodovine Warcrafta. Igralcem namreč prinese zaključek epske sage, ki se je začela s strategijo Warcraft 3 in v kateri smo gledali potovanje princa Arthasa Menethila, ki se je spremenil iz pravičnika v žalostno senco samega sebe, nakar se je na koncu zavihtel na zmrznjeni prestol Northrenda kot novi Lich King.

Wrath of the Lich King pri veliko igralcih rad potrka na nostalgično noto, saj jih je veliko mnenja, da se je od takrat vsebina tega dolgoletnega MMO-ja močno spremenila, zato jih je veliko takrat tudi odpovedalo naročnine. A morda je zdaj, med to sušo iger spet nastopil trenutek za obujanje spominov preko Wrath of the Lich King Classica, zadeva pa zna priti prav tudi vsem tistim, ki se vam takrat ni ljubilo igrati MMO-ja, tako da nikoli niste doživeli pravega zaključka zgodbe strategije Warcraft 3.

Klasična verzija dodatka bo od originala malce drugačna. Kot prvo je Blizzard onemogočil samodejno parjenje skupin za raide in skupine, saj naj bi to kvarno vplivalo na druženje igralcev. Poleg tega bo igralni razred Death Knight na voljo že od začetka, saj so igralci prej morali lik napredovati do vsaj stopnje 55, preden so tega lahko spremenili v nemrtvega viteza. Blizzard bo poskrbel tudi za nekaj nove vsebine, saj nas čaka nov poklic Inscryption, ta pa bo lahko spremenil lastnosti urokov in posebnih sposobnosti.

V pripravi za nov dodatek je Blizzard zagnal dogodek Joyous Journeys, ki bo na vseh Burning Crusade Classic strežnikih pohitril nabiranje izkušenj za 50 %, kar bo prav prišlo vsem igralcem, ki bi radi hitro dvignili stopnje svojih sekundarnih likov. Ta pohitritev je izbirna in jo lahko izklopite preko šefa lokalne taverne v prestolnici svoje frakcije, če bi slučajno radi ohranili “čisto” izkušnjo stopnjevanja.

Wrath of the Lich King Classic bo tako kot prejšnji dodatek Wrath of the Lich King Classic za igranje brezplačen, boste pa zanj potrebovali aktivno naročnino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime