PlayStation Plus bo avgusta dobil nekaj res kvalitetnih naslovov

Ko je Sony napovedal prenovljeni naročniški servis PlayStation Plus, so se med igralci pojavili strahovi, da bodo tisti naročniki osnovne verzije Essentials, ki mesečno prinese tri nove igre, ostali dolgih nosov, saj bo podjetju v interesu samo podpiranje naročnikov dražjih verzij, medtem ko bodo ostali dobili drobtinice. A zgodilo se je ravno obratno in Sony je med naročnike Essentials stopnje v juliju podaril odlično igro Crash Bandicoot 4: It’s About Time, avgust pa bo prinesel še bolj kvaliteten nabor igralne zabave.

Igralci se boste lahko po novem pozabavali znotraj predelave Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, ki je lani v modernejšo grafično podobo spravila popularni skejterščini, ki ju mnogi še danes kujejo med zvezde. Activision je dobro poskrbel za predelavo in je z njo naredil ravno tisto, kar so igralci tudi pričakovali: ohraniti vse igralne prvini izvirnikov in vse skupaj zapakirati v lepšo grafično podobo, brez kakšnih nepotrebnih mikrotransakcij.

Druga igra se imenuje Yakuza: Like a Dragon, zadnji del popularne japonske serije Yakuza, ki je danes star že dobri dve leti. Like a Dragon je malce spremenil preigravanje Yakuze, saj je akcijski boj zamenjal s poteznim, to pa je pri nekaterih igralcih sprožilo nekaj ogorčenja, drugi pa so se na nov boj ter novega protagonista hitro privadili. Yakuza bo ta mesec igrala pomembno vlogo tudi pri vseh naročnikih Extra in Premium verzij naročnine, saj bodo ti dobili še igre Yakuza 0, Yakuza Kiwami in Yakuza Kiwami 2, tem pa se bodo skozi leto pridružili še tretji, četrti, peti in šesti del te franšize.

Na koncu bomo avgusta preigravali še grozljivko Little Nightmares. Gre za dokaj unikatno, od strani gledano avanturo, ki drži res čudovit grafični stil, igralne mehanike pa so ravno dovolj zapletene, da boste za kakšno uganko potrebovali nekaj minut, platformski izzivi pa znajo biti zahtevni, a se jih da prečkati z dovolj vztrajnosti.

Vse te zadeve bodo na voljo postale 1. avgusta, do takrat pa lahko še prevzamete julijsko ponudbo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime