Netflix izvrgel prvi napovednik za biografski film igralke Marilyn Monroe

4. avgusta bo minilo 60 let od smrti igralke in pevke Marilyn Monroe, Hollywoodske zvezdnice, ki so jo dolgo vse ženske sovražile, vsi moški pa so želeli biti z njo. Gre za žensko, ki je živela resnično razburljivo življenje, polno vzponov in padcev, za njo pa so se slinili tudi res vplivni možje, med katere lahko prištejemo tudi ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja.

A za tem glamuroznim življenjem se je skrivala v življenju nesrečna ženska, čigar pravo ime je bilo Norma Jeane, ta pa je tolažbo vedno iskala na nepravem mestu, ki jo je pripeljala do tragične smrti, staro vsega 36 let. Krivec smrti je bilo predoziranje s tabletami, zaradi česar jo sumijo samomora.

Njeno življenje bo poskušal orisati prihajajoči biografski film Blonde, ki je narejen po istoimenski knjigi pisateljice Joyce Carol Oates. Glavno vlogo je prevzela Ana de Armas in ta je svojo nalogo opravila naravnost odlično. Sicer ni čista kopija Marilyn, a ji je v enih kadrih že srhljivo podobna, napovednik pa nas popelje čez nekaj Marilynih najbolj popularnih delov življenja, medtem ko vse skupaj spremlja počasna verzija njene pesmi Diamonds Are a Girls Best Friend.

Pomembno vlogo v filmu bo nosil tudi Bobby Carnevale, ki bo igral njenega drugega moža in bejzbolskega zvezdnika, ki je s stadionov slišal ime Joe DiMaggio, igralec Adrien Brody pa bo odigral vlogo še enega njenega bivšega moža Arthurja Millerja.

Blonde bo na Netflix prispel 23. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime