Assassin’s Creed Valhalla pridobil brezplačni igralni način Forgotten Saga

Če ste morda tak norec, ki se nikakor ne more najesti vsebine igre Assassin’s Creed Valhalla, potem imamo za vas dobro novico. Ubisoft je namreč nekaj ur nazaj v svet poslal nov igralni način Forgotten Saga, ki je povsem brezplačen in vam Valhallo preseli v rogue-lite igranje.

Ta žanr je v zadnjih letih postal pravi fenomen, gre pa za igralni način, kjer morate ob vsaki smrti igranje začeti povsem od začetka in brez prej nabrane opreme. Tako boste ure in ure pilili posamezne mape, dokler čez njih ne najdete ultimativne poti in na koncu ne porazite zadnjega šefa, brez da bi v tem skozihodu sploh umrli.

Nekaj takšnega poskuša pričarati tudi Forgotten Saga, ki se začne kot posebna naloga znotraj vašega mesteca Ravensthorpe. Tokrat ne boste igrali Eivorja, ampak se boste preselili v vlogo boga Odina, ta pa bo poskušal rešiti svojega sina Baldrja. Za te namene se bo treba prebiti skozi nevarnosti Niflheima, to pa je sestavljeno iz zamrznjene regije Kaldstad, močvirja Nidheima in vsaj enega gradu. Vsako od teh območij bo vsebovalo svoje nevarnosti in glavnega šefa in če vmes umrete, potem bo Odin znova začel svoje potovanje od začetka, a boste vsaj lahko nabrane izkušnje vložili v različne sposobnosti, ki vam bodo v naslednjem potovanju omogočale odkritje boljše opreme.

Igralni način Forgotten Saga je zdaj že na voljo za igranje in je povsem brezplačen. Ubisoft je znotraj igre vpeljal tudi festival Sigrblot, ki vam omogoča pridobitev posebnih festivalskih nagrad, ta dogodek pa bo trajal vse do 25. avgusta.

Ubisoft bo za Valhallo izdal še eno brezplačno posodobitev, ta pa bo septembra Eivorjevi zgodbi dodala še zadnje poglavje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime