Tale grozljivka vam bo razkrila vse čare poklica pogrebnika

Če ste morda v iskanju nove grozljivke in ste preigrali že vse večje naslove, potem je morda zdaj čas, da pogledate v indie smer. Razvijalec Darkstone Digital je namreč včeraj izdal novo grozljivko The Mortuary Assistant, ki vas postavi v skrivnostni poklic pogrebnika.

No, ta vam morda ne bo tako skrivnosten, če ste si kdaj ogledali serijo Pod rušo. Vaše naloge se bodo vrtele okoli priprave trupla za pogreb, tako da bo treba lupino očistiti odvečnih organov, zašiti usta in izsesati ven tekočine. Vse to bodo spremljali nagnusni zvoki, a poklic pogrebnika ni za lahke želodce in tudi The Mortuary Assistant predvideva, da ste v preteklosti že preigrali kakšno grozljivko.

A The Mortuary Assistant je veliko več kot simulacija poklica. V igri boste nastopali kot študentka Rebecca Owens, ki je začela prakso v pogrebnem zavodu River Fields. Sama mrtvašnica je že po sami nravi grozljiva, a stvari se še dodatno zapletejo, ko se začnejo dogajati paranormalne reči. Kakšno okno se bo kdaj nepričakovano zaprlo s treskom in tudi trupla včasih ne bodo povsem mirna, sčasoma pa boste s kotičkom očesa opazili nekoga, ki se nahaja v sobi z vami. Čar igre je dejstvo, da boste pri vsakem igranju dobili naključno generirane strahove, tako da boste velikokrat ujeti povsem nepripravljeni.

The Mortuary Assistant se na Steamu trenutno prodaja po ceni 18,89 €, na voljo pa je tudi demo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime